Neler Yeni

Mekanik Klavye Önerisi

cagriunveren

80+ Bronze
Herkese merhaba,
Dün bu başlık altında bir konu açmıştım, fakat tek bir klavye üzerinde gerçekleştirilen bir tartışmaydı ve bütçem 200 TL idi. Şuan bütçeyi 100 TL daha arttırdım. Ve sonuç olarak sizden 300 TL'ye çok güzel, blue switch, blue switch'in sesinin hakkını veren, mekanik, bol ışıklı, çok fazla ışık kombinasyonu olan ve kaliteli bir klavye önerisi istiyorum.
Lütfen her bilgi olan yazar ise sevinirim.

bioh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
M.Halis Cengiz
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları
Steam
bioh
Discord
bioh#4750
Gamepower Ogre

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower Ogre diyen arkadaşlara sorum var.
Dün Gamepower Warlock almayı düşünüyordum ve konu açıp alan birkaç dostlara sordum. Saolsunlar yardımcı oldular ve almamam gerektiğini , kronik hataları olduğunu, aydınlatmasının bozulduğunu ve tuşların zamanla aşındığını söylediler. Gamepower Ogre'de aynısını yaşar mıyım?

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pablooo41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Resul aşır
Rampage KB-R81 Red Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye

bide buna bak kaedeşim...

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla

DaWage

80+
Herkese merhaba,
Dün bu başlık altında bir konu açmıştım, fakat tek bir klavye üzerinde gerçekleştirilen bir tartışmaydı ve bütçem 200 TL idi. Şuan bütçeyi 100 TL daha arttırdım. Ve sonuç olarak sizden 300 TL'ye çok güzel, blue switch, blue switch'in sesinin hakkını veren, mekanik, bol ışıklı, çok fazla ışık kombinasyonu olan ve kaliteli bir klavye önerisi istiyorum.
Blue switch var bende baya ışıklı motospeed k87s ama Blue önermem ses fazla kahverengi en iyisi sesi kırmızı ile aynı ama kahverenginde his var farklı marka alırsanda bence bulursan kahverengi sonra kırmızıya bak sonra maviye dön

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Gamepower Ogre den başkasına bakma. Al direk Ogre yi.

Doppler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Bedirhan
Steam
Doppler
Herkese merhaba,
Bu klavyeyi öneririm f/p dir farklı switch seçenekleride var
#Aliexpress TRY 183.46 38%OFF | Oyun mekanik klavye mavi kırmızı anahtarı 87key RU/abd kablolu klavye anti-gölgelenme RGB/Mix arkadan aydınlatmalı LED USB Gamer PC Laptop

5024D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,935
Üyeler
165,434
Son üye
viceofyourdesire
Top Bottom