Mekanik Klavye Önerisi

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Herkese merhaba,
Dün bu başlık altında bir konu açmıştım, fakat tek bir klavye üzerinde gerçekleştirilen bir tartışmaydı ve bütçem 200 TL idi. Şuan bütçeyi 100 TL daha arttırdım. Ve sonuç olarak sizden 300 TL'ye çok güzel, blue switch, blue switch'in sesinin hakkını veren, mekanik, bol ışıklı, çok fazla ışık kombinasyonu olan ve kaliteli bir klavye önerisi istiyorum.
Lütfen her bilgi olan yazar ise sevinirim.

Gamepower Ogre

Gamepower Ogre diyen arkadaşlara sorum var.
Dün Gamepower Warlock almayı düşünüyordum ve konu açıp alan birkaç dostlara sordum. Saolsunlar yardımcı oldular ve almamam gerektiğini , kronik hataları olduğunu, aydınlatmasının bozulduğunu ve tuşların zamanla aşındığını söylediler. Gamepower Ogre'de aynısını yaşar mıyım?

Rampage Titan K9 RGB Mekanik Hisli USB Oyuncu Klavyeyi öneriyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazı yerlerde 90 tl kardeşim
Merhaba,
Mekanik hisli klavye istemiyorum. Mekanik klavye istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepower Ogre Rgb
Gamepower OGRE'nin RGB ve Rainbow arası farkı nedir?

Rampage KB-R81 Red Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye

bide buna bak kaedeşim...

Herkese merhaba,
Dün bu başlık altında bir konu açmıştım, fakat tek bir klavye üzerinde gerçekleştirilen bir tartışmaydı ve bütçem 200 TL idi. Şuan bütçeyi 100 TL daha arttırdım. Ve sonuç olarak sizden 300 TL'ye çok güzel, blue switch, blue switch'in sesinin hakkını veren, mekanik, bol ışıklı, çok fazla ışık kombinasyonu olan ve kaliteli bir klavye önerisi istiyorum.
Blue switch var bende baya ışıklı motospeed k87s ama Blue önermem ses fazla kahverengi en iyisi sesi kırmızı ile aynı ama kahverenginde his var farklı marka alırsanda bence bulursan kahverengi sonra kırmızıya bak sonra maviye dön

Gamepower Ogre den başkasına bakma. Al direk Ogre yi.

Herkese merhaba,
Bu klavyeyi öneririm f/p dir farklı switch seçenekleride var
#Aliexpress TRY 183.46 38%OFF | Oyun mekanik klavye mavi kırmızı anahtarı 87key RU/abd kablolu klavye anti-gölgelenme RGB/Mix arkadan aydınlatmalı LED USB Gamer PC Laptop

5024D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri