Öneri MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,217
Bütçem kısıtlı 250 tl eğer çok uygun fiyat olursa 300 e çıkabilirim belki. Mekanik klavye önerisi istiyorum numpad olmassa iyi olur hatta bu bütçede varsa yön tuşları da olmasın.switch farketmez. Kaliteli olsun yeter(f/p)
İyi forumlar

Sence kb 432l mi kb 435l mi?

25 lira aşıyor sıkıntı olmazsa alabilirsiniz.

25 lira aşıyor sıkıntı olmazsa alabilirsiniz.
Hocam ne yazikki bu indirimden yararlanamıyorum :( . Ama teşekkür ederim. Şimdi bir şey soracağım neden havid kb 435l(yada 200-250 liradaki ) bir mekanik klavye yerine bu klavyeyi almalıyım?(sitem etmiyorum soru amaçlı). Birde reddragon kumara k552 nasıl önerini gördüm baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ne yazikki bu indirimden yararlanamıyorum :( . Ama teşekkür ederim. Şimdi bir şey soracağım neden havid kb 435l(yada 200-250 liradaki ) bir mekanik klavye yerine bu klavyeyi almalıyım?(sitem etmiyorum soru amaçlı). Birde reddragon kumara k552 nasıl önerini gördüm baya
Bu reddragon kumara baya zamanmış ya bütçemi aşıyor 390 lira

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu reddragon kumara baya zamanmış ya bütçemi aşıyor 390 lira
Kumara K552'yi red switch olduğu için öneriyorum.
Havit'te alınabilir fakat reddragon benim gözümde daha üstün bir marka o yüzden onu önerdim.
Havit yurt dışında ünlü bir marka Tr'ye yeni gelmiş olsa da üzmeyecek ürünleri var.

Kumara K552'yi red switch olduğu için öneriyorum.
Havit'te alınabilir fakat reddragon benim gözümde daha üstün bir marka o yüzden onu önerdim.
Havit yurt dışında ünlü bir marka Tr'ye yeni gelmiş olsa da üzmeyecek ürünleri var.
Havit Türkiye'de gamenot olarakda havit olarakda satılıyor değilmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,324
Üyeler
188,230
Son üye
npc1700
Geri