Temiz 2.el ben alırdım aga sonuçta 1500 liralık kaliteli birşeyi 1000 almak var 1000 liralık şeyi 1000 liraya almak var neyse anlayan anladıhocam klavye cok hoşuma gittide büyüklüğü nasıl ordan biraz şüpheledim cok kucuk gibi
Post automatically merged:
tesekkurler hocam ama 2, el almam
hocam bende kucuk seviyorumda elime oturmaz diye bi süphem varbakma burda büyük çıkmış ama küçük gerçekten ve küçük olması FPS oyuncularına büyük bir avantaj hele ki sağa sola yatırıp kullanıyorsan
tabi oyle daha iyi hocam fakat sıkıntı cıkar diye ondan pek bilemiyorumTemiz 2.el ben alırdım aga sonuçta 1500 liralık kaliteli birşeyi 1000 almak var 1000 liralık şeyi 1000 liraya almak var neyse anlayan anladı
benim elim gerçekten çok büyük fakat oturuyor yani bende pek çözemedim kucuk falan ama yetiyor yanihocam bende kucuk seviyorumda elime oturmaz diye bi süphem var
tabi oyle daha iyi hocam fakat sıkıntı cıkar diye ondan pek bilemiyorum
Dediği gibi garantili kutulu Alıcan testlerini yapıcan 900, liraya satılan Razer blackshark v2x i biri 450 ye almıştı 1,2 günlük ürünhocam bende kucuk seviyorumda elime oturmaz diye bi süphem var
tabi oyle daha iyi hocam fakat sıkıntı cıkar diye ondan pek bilemiyorum
Hyperx alloy mkw100 amazonBelirli Bi bütcem yok fakat 800 e kadar felan cıkabilirim fazla abartmadan f/p kaliteli klavye varsa beklerim
evet nounpad yok ve üsteki f tuşları normal sayılara atanmış%60 klavye ne oluyor minik diyemi oyle deniyor pek bilmiyorumda