cok ucundayız ya artmıyo maalesefBütçeyi biraz daha artırabilirseniz Redragon K552 öneririm
kankam iyi akşamlar onlara baktımda gelmesi biraz uzun suruyor bu hafta içi lazımiyi akşamalr knkm amazonda %60 lık mini klavyeler var onlar mekanik ve getirmesiyle beraber 500 küsür tutuyor sen 800 TL demişsin orda araştırırsan güzel klavyelere de rastlarsın
dostlar maks 800tlye f/p mekanik klavye önerir misiniz bakındım azıcık tanımadık markalar var bu fiyatlara güzel bulamadık
hocam iyi mi bu klavye duymuştum bu markayı da çevremde kullanan pek yokhocam şuan da indirimde bu fiyatlara en iyi bu olur![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
iyidir hocam marka da gayet iyidir bende aldım bu sabah aynı klavyeyi bekliyorum bakalımhocam iyi mi bu klavye duymuştum bu markayı da çevremde kullanan pek yok
sağol hocam şuan aklımda bu var daha güzel bir şey görmezsemiyidir hocam marka da gayet iyidir bende aldım bu sabah aynı klavyeyi bekliyorum bakalım
hocam şuan indirimde alsanız gayet iyi olur ben biraz araştırdım bu fiyatlara daha iyisi yok gibi (bir de bronz olmama 2 mesaj kaldi lan)sağol hocam şuan aklımda bu var daha güzel bir şey görmezsem
RGB değil haberiniz olsun. Eğer takıntın varsa diye bilgilendireyim.hocam şuan da indirimde bu fiyatlara en iyi bu olur![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
biliyorum hocam şuanda gamepower saber rgb ile yazıyorum bıktım şu rgbden çok gerek duymuyorum renk olsun yeterRGB değil haberiniz olsun. Eğer takıntın varsa diye bilgilendireyim.
ledmiş evet ya rgb lazım yaRGB değil haberiniz olsun. Eğer takıntın varsa diye bilgilendireyim.
oba o zaman cevap vereyim sohbet sursun hocamhocam şuan indirimde alsanız gayet iyi olur ben biraz araştırdım bu fiyatlara daha iyisi yok gibi (bir de bronz olmama 2 mesaj kaldi lan)