Öneri Mekanik Klavye Önerisi

AlsivaX

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
900
Merhaba klavye önerileriniz var mıdır beyaz rgbli mekanik bir klavye ariyorum 900tl bütçem var

Hayırlı bayramlar kardeşim benim de ihtiyacım var neyi önerirsin?
1100TL mi bütce? Sana da hayırlı bayramlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok sanırsam :/
zorlanıcaz ama göz gezdireyim bi. Klavyeyi koyayım buraya yine ne olur ne olmaz vergiyle 1150TL oluyor.

zorlanıcaz ama göz gezdireyim bi. Klavyeyi koyayım buraya yine ne olur ne olmaz vergiyle 1150TL oluyor.
Bu RGB değil, tek renk yanıyor.

MZ60 al geç bence o bütçede.

Son düzenleme:
abim bu çok içime sinmişti outemu çok mu kötü ?

Giriş seviye, basmama sorunları da yaşanabiliyor genel olarak. Her türlü kapalı kutu Mizar MZ60 alırdım senin yerinde olsam.
biraz daha araştırıp geri yazsam olur mu sana abim ?

Bu RGB değil, tek renk yanıyor.

MZ60 al geç bence o bütçede.
Hocam ben de klavye almayı düşünüyordum Ajazz Ak33 linkine baktım PTT AVM de satılıyor ama hiç yorumu felan yok, alınır mı sizce?

İnternette incelemelerine baktım klavye güzel ama Tr'den alan fazla yok sanırım Hepsiburada'da felan çok yorumu yok
O butcelerde daha cok arastırmayıp gamepowerin bos beles klavyelerine yoneldikleri icin. Sahibinden kapalı kutu Mizar MZ60'lara da bakabilirsin bu arada. AK33'ten daha iyi.

Çok teşekkürler hocam

O butcelerde daha cok arastırmayıp gamepowerin bos beles klavyelerine yoneldikleri icin. Sahibinden kapalı kutu Mizar MZ60'lara da bakabilirsin bu arada. AK33'ten daha iyi.
Çok sağolun hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,606
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri