Neler Yeni

Yardım Mekanik KLavye Sıralaması

PunkiesT

80+ Bronze
Mekanik klavyeleri en az ses çıkaran ve basım hissiyatı en sertten en hafife doğru sıralayabilecek var mı? Sanırım biri en sessizi brown dedi diğerlerini yazarsanız sevinirim.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Genelde red switch kullanılır

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
en sessiz ve en hafif olan genelde red olandır tabi markadan markaya switch türünden türüne çok değişkenlik gösterebilir bu ama genel olarak ana hatlarıyla budur ondan sonra brown rede nazaran daha hisli çok daha az sert ve redden daha sesli olandır mavi ise basım hissi en sert en hisli ve en sesli olandır hız olarak performans olarak genelde red daha hızlı çalışır diğerlerine nazaran fakat markaların kendi switch renkleri türleri vsvs çok daha uzar bunlar

PunkiesT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en sessiz ve en hafif olan genelde red olandır tabi markadan markaya switch türünden türüne çok değişkenlik gösterebilir bu ama genel olarak ana hatlarıyla budur ondan sonra brown rede nazaran daha hisli çok daha az sert ve redden daha sesli olandır mavi ise basım hissi en sert en hisli ve en sesli olandır hız olarak performans olarak genelde red daha hızlı çalışır diğerlerine nazaran fakat markaların kendi switch renkleri türleri vsvs çok daha uzar bunlar
Bana en sert ve en sessiz lazım ama brown önerdi @MuratTheFounderOfGariban brown pek bir klavye bulamadım işe yarar

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
HP marka Brown cherry Mx klavyem var. Çok memnunum. Araştırabilirsiniz

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018

PunkiesT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brown cherry Mx
Hp'nin klavyeleri pek kaliteli göremedim bilek desteği ve %'de 100 klavye yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet doğru önermiş https://www.teknosa.com/logitech-g-...ile-beyaz-kablolu-oyuncu-klavyesi-p-125200449 bu geçenlerde 3 bin civarıydı şimdi uçmuş bu tarz bi şey bulabilirsen yada sen kendim custom klavye yapıp güzel bi brown switch alacaksın
Hiç benlik değil birde aşırı pahalı brown switch alsam :D Bilek destekli Türkçe Q %100 arıyorum . Geçen hafta Corsair K70 Pro iade ettim çok hassas ve kendi kendine basıyor diye .

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Hp'nin klavyeleri pek kaliteli göremedim bilek desteği ve %'de 100 klavye yok

Hiç benlik değil birde aşırı pahalı brown switch alsam :D Bilek destekli Türkçe Q %100 arıyorum . Geçen hafta Corsair K70 Pro iade ettim çok hassas ve kendi kendine basıyor diye .
https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-coolermaster-cm-ck530-v2-rgb-aydinlatmali-brown-switch-turkce-mekanik-oyuncu-si-fiyati,205766587.html bu nasıl ?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Bende red var hissi güzel ama bazen tuşa bastım mı basmadım mı anlayamıyorum o da alışma süreci sanırım :D

lebron23

80+ Bronze
on parmak yazıyorsan blue switch, sadece oyun oynayacaksan red switch, diğer bütün kullanımlarda brown switch öneririm.

Tabii kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak öneri bu şekilde.

PunkiesT

80+ Bronze
Bilek destekli , %100 türkçe Q çok ses çıkarmayan RGB klavye istiyorum inq bu ayrıca :D

Corsair K70 Pro'dan sonra corsairden uzak durmayı düşündüm sanırım klavye yapamıyorlar bu bir %100 değil. Türkçe karakterlerde yok.

on parmak yazıyorsan blue switch, sadece oyun oynayacaksan red switch, diğer bütün kullanımlarda brown switch öneririm.

Tabii kişiden kişiye değişiyor ama genel olarak öneri bu şekilde.
İşte brown switch güzel klavye bulamadım akakçede liste yaptım yoktu şuan bu klavyeyi kullanıyorum aynı anda tuşa basınca iyi olmuyor yazım iyi seside fazla değil yerine yenisini almak istiyorum oyun ve yazı yazmak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,633
Üyeler
164,354
Son üye
asyatemizlik
Top Bottom