pancake
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- Yavuz
- Bütçe
- 1800
Merhaba,
Arkadaşlar klavye arayışım bulunuyor mevcut klavyemde bazen tuşlar algılamıyor.
Şimdi internet kafe işleten bir arkadaşım var ondan şu iki klavyeyi alabilirim; İkiside az kullanılmış.
Sizce bu klavyelerden birisini 1800'e almak mantıklı mı yoksa tavsiye edebileceğiniz başka bir klavye var mı?
*G Pro konusunda insanlar sıkıntılı filan diyor ama faresi içinde öyle diyorlardı 1 yıldır G Pro fare kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. Mümkünse kullanan birisi yorum yapabilir mi?
Şuan kullandığım klavye mavi switch ses beni pek rahatsız etmiyor ama tavsiye edeceğiniz klavye kırmızı olursa daha iyi olur.
Arkadaşlar klavye arayışım bulunuyor mevcut klavyemde bazen tuşlar algılamıyor.
Şimdi internet kafe işleten bir arkadaşım var ondan şu iki klavyeyi alabilirim; İkiside az kullanılmış.
Logitech G PRO TKL Blue Switch İngilizce Q RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G PRO TKL Blue Switch İngilizce Q RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G PRO TKL Blue Switch İngilizce Q RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.319,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sizce bu klavyelerden birisini 1800'e almak mantıklı mı yoksa tavsiye edebileceğiniz başka bir klavye var mı?
*G Pro konusunda insanlar sıkıntılı filan diyor ama faresi içinde öyle diyorlardı 1 yıldır G Pro fare kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. Mümkünse kullanan birisi yorum yapabilir mi?
Şuan kullandığım klavye mavi switch ses beni pek rahatsız etmiyor ama tavsiye edeceğiniz klavye kırmızı olursa daha iyi olur.