Isısını en düşüğe çekip soğuk hava şeklinde fön makinesi tutsam düzelir mi senceBende yaşıyorum tozdan oluyor genelde bazen bekleyince geçiyor bazen switchi temizleyince
Servis garantisi varsa gönderin onun dışında içine toz kaçtığında oluyor bu genelde temizlerseniz geçiçi çözüm almış olursunuz.Mechanical Eagle Z-77 model klavyeye sahibim fakat wasd tuşları bazen basıyor bazen basmıyor klavyeye şiddet uygulamadım bir şey de dökmedim bunun tamiri veya çözümü varmı bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Markayı internet üzerinden bulamadım servise falan gönderemiyorum bulabilen olursa yardımcı olabilirse sevinirim
Servisini bulabilsem hemen göndericem fakat bulamıyorum yaServis garantisi varsa gönderin onun dışında içine toz kaçtığında oluyor bu genelde temizlerseniz geçiçi çözüm almış olursunuz.
Garantisi olmasa parayla yapsalar bile yaptırırım yani tek isteğim yapılsın kurtuluyımServis garantisi varsa gönderin onun dışında içine toz kaçtığında oluyor bu genelde temizlerseniz geçiçi çözüm almış olursunuz.