Neler Yeni

Mekanik klavye tutukluk yapıyor

texthawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir

Mechanical Eagle Z-77 model klavyeye sahibim fakat wasd tuşları bazen basıyor bazen basmıyor klavyeye şiddet uygulamadım bir şey de dökmedim bunun tamiri veya çözümü varmı bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Markayı internet üzerinden bulamadım servise falan gönderemiyorum bulabilen olursa yardımcı olabilirse sevinirim​

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende yaşıyorum tozdan oluyor genelde bazen bekleyince geçiyor bazen switchi temizleyince

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Mechanical Eagle Z-77 model klavyeye sahibim fakat wasd tuşları bazen basıyor bazen basmıyor klavyeye şiddet uygulamadım bir şey de dökmedim bunun tamiri veya çözümü varmı bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Markayı internet üzerinden bulamadım servise falan gönderemiyorum bulabilen olursa yardımcı olabilirse sevinirim​

Servis garantisi varsa gönderin onun dışında içine toz kaçtığında oluyor bu genelde temizlerseniz geçiçi çözüm almış olursunuz.

texthawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servis garantisi varsa gönderin onun dışında içine toz kaçtığında oluyor bu genelde temizlerseniz geçiçi çözüm almış olursunuz.
Servisini bulabilsem hemen göndericem fakat bulamıyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisi olmasa parayla yapsalar bile yaptırırım yani tek isteğim yapılsın kurtuluyım

MaelstroM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akif
Servise göndermeden önce güzel bir temizliğini yapın özellikle tutukluk yapan yerlerde monster pusat k3 var ben de gönderdim yenisini gönderdiler tutukluk diye yenisinde de yapmaya başladı sonra fark ettim ki switchlerin üstü açık yanları açık sonra temizleyinde saç kurutması bez vesayre düzeliyor dene olmassa servise yolla yoksa bu serüven hep böyle devam ediyor

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Genellikle o sorunlar mekanik klavyelerde lehim sorunu yüzünden oluyor.

Top Bottom