Neler Yeni

Mekanik klavyeler parasının karşılığını hakediyor mu?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
275 TL'ye GP Saber almıştım. Yaklaşık 4.5 ay oluyor. Ben gayet memnunum klavyeden.
Mekaniğe ilk kez geçince çok bir şey fark etmiyorsun ama zaman ilerledikçe aradaki farkları anlayabiliyorsun.
"Parasını hak ediyor mu?" sorusu da klavyenin modeline ve özelliklerine göre değişir.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
TKL istersen ise Hyperx ALLOY FPS Pro'ya bakabilirsin
Tek renk kırmızı beni boğuyor ya RGb daha hoşuma gidiyorf
Mesaj otomatik birleştirildi:

275 TL'ye GP Saber almıştım. Yaklaşık 4.5 ay oluyor. Ben gayet memnunum klavyeden.
Mekaniğe ilk kez geçince çok bir şey fark etmiyorsun ama zaman ilerledikçe aradaki farkları anlayabiliyorsun.
"Parasını hak ediyor mu?" sorusu da klavyenin modeline ve özelliklerine göre değişir.
https://www.trendyol.com/corsair/ga...aR3dWvvQZdAJRIpDIYXQMB0bqG55gIDBoCsxwQAvD_BwE
Bunu sizde önerir misiniz arkadaşlar öneriyor.Bu modelden bahsediyorum

Hak ediyor, güzel klavye.
Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkür ederim <3 iCUE ile kontrol edebileceğim için Corsair bakıyorum bu arada.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bence kesinlikle hak eder ama dandikleri değil.Razer,Corsair,Steelseries felan hakediyor mekanikleri bence.

Tek renk kırmızı beni boğuyor ya RGB daha hoşuma gidiyorf

https://www.trendyol.com/corsair/ga...aR3dWvvQZdAJRIpDIYXQMB0bqG55gIDBoCsxwQAvD_BwE
Bunu sizde önerir misiniz arkadaşlar öneriyor.Bu modelden bahsediyorum

Teşekkür ederim <3 iCUE ile kontrol edebileceğim için Corsair bakıyorum bu arada.
Ben sana Razer Blackwidow önerebilirim,sesi olsun,aydınlatması olsun hepsi bana çok doygun geliyor.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Bence kesinlikle hak eder ama dandikleri değil.Razer,Corsair,Steelseries felan hakediyor mekanikleri bence.
Yok başka almam zaten Corsair ıCUE destekli kasa alacağım için RGB leri yazılımından kontrol edeceğim

Ben sana Razer Blackwidow önerebilirim,sesi olsun,aydınlatması olsun hepsi bana çok doygun geliyor.
Pahalı biraz bende baktım ama bütçeyi bayağı aşıyor o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum sonuçta klavye k68 bile fazla geliyor ama bi kere alacağım :D

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Yok başka almam zaten Corsair ıCUE destekli kasa alacağım için RGB leri yazılımından kontrol edeceğim
Bende de 220T var.Güzel klavye bu arada alınabilir.

Pahalı biraz bende baktım ama bütçeyi bayağı aşıyor o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum sonuçta klavye k68 bile fazla geliyor ama bi kere alacağım :D
Elit değil ya normali,750 tl.çok aşmıyordu aslında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Klavye bütün çevre birimlerinden en farklı olanı. Çünkü kendi klavyeni yapabilir veya modlayabilirsin. Ayrıca klavyeyi bir mobilya gibi düşün. Mouse'a tıklıyorsun falanda en çok yazı yazıyorsun. O yüzden güzel hissettiren bir klavye çok iyi. O yüzden bütün parayı hak ettiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,668
Üyeler
164,716
Son üye
nezamanbitertahmini
Top Bottom