Neler Yeni

Red dead Redemption 2 600 tl hakediyor mu ?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Şimdi şöyle ki hikayesi benlik değil GTA 5 inde hikayesi benlik değil ben daha çok Dying Light gibi oyunların hikayesini beğeniyorum fakat oyunda kullanılan motorlar çok kaliteli ve detaylı grafikleri fena değil aslında detaylar güzelleştiriyor oyunu ragdoll oyunları ile aran var ise bu oyun senlik sırf ragdoll için bile oynanabilir bir oyun has ragdoll seviyor iseniz sanal gerçeklik gözlüğü alıp boneworks tarzı oyunlar oynayabilirsiniz.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

mhmtaky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Cidden oyunun yarısında at sürüyosun. Dyanamadım bitirmeden sildim oyunu sıkıntıdan. çekilecek iş değil aşırı abartılıyor

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Attila Alpaslan
600 Lira hakediyor bence, beni benden aldı, oynanışı, hikayesi, yapılabilecek 100lerce şey. Favori oyunum diyebilirim, 1.bitirişimde 100 saat oynadım, tekrar bitireceğim. İlk 2 chapter sarmaz, ben iade etmeyi bile düşünmüştüm ama daha yeni yeni anlıyorsun karakterleri falan, sonrası sarıyor diyebilirim. Oyun oynarken hiç bir şey araştırma, çok rahat spoiler yenilebiliyor. Ben oyunun sonunu yanlışlıkla birisini araştırırken öğrenmiştim.

Edit: At sürme simülasyonu değil bu arada, yani şöyle diyeyim görevlere girdiğin zaman bazı görevlerde at sürme oluyor bir yere ulaşmak için, ama boş boş at sürülmüyor, sohbet falan ediliyor, dinlersen eğer o konuşmaları merakın varsa sarıyor, öbür türlü bir an önce bitsin şu yol diyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuz Görgülü
Instagram
@orendarhyme
Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
Reis dalga mı geçiyorsun oyun asla 2.6k'yı hak etmiyor. Bak oyun kötü değil. Muazzam kaliteli, Rockstars Games'in en iyi oyunu. Ama inanki 2.6k'yı hak etmiyor. Steam'de bile 22 dolar mı ne indirimde max 700tlye alacaksın ne istiyon

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
Oyun güzel ama bence abartıldığı kadar güzel değil.
Yani demek istediğim çok yavaş akıyor oyun he güzel mi güzel ama dediğim gibi ağır bir oyun gidişat olarak.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,754
İsim
Kerem Çavuş
vah vah kardeşim sen dürüm yemeye devam et :D
1717959075481.png

sen dürümünü ye afiyetle , benim ihtiyacım yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR