riske girip epic yaz indirimlerini bekleyebilirsin %33 kupon verirlerse 400 TL, üstüne naysla da 350 TL ye geliyor.Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
600 E anca 3 tane dürüm alırsın600 lira haketmiyor
En azından bir şeye yarar600 E anca 3 tane dürüm alırsın
60 doları hak ediyor ama maalesef türkite şartlarında bı tık ( ÇOK FAZLA ) pahalıYeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
60 doları hak ediyor ama maalesef türkite şartlarında bı tık ( ÇOK FAZLA ) pahalı
Aldım aga ya iyiki de aldım oyunun tek sorunu beni bilgisayarın başından kaldırmıyor saatlerce60 doları hak ediyor ama maalesef türkite şartlarında bı tık ( ÇOK FAZLA ) pahalı
Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar
Aldım aga ya hiç pişman değilim oyun sürükleyici ama anlamadığım bir şey var oyunun onlinesi bile hikayeli 1 2 saat online oynadım görev flan yaptım ama onlinenin tam manası nedir biliyor musun hiç online görmedimHocam sadece hikaye modunuda oynayacaksanız bazı siteler ortak hesaplar satıyorlar (25 TL felan) onlar daha makul olur.
PekiAldım aga ya hiç pişman değilim oyun sürükleyici ama anlamadığım bir şey var oyunun onlinesi bile hikayeli 1 2 saat online oynadım görev flan yaptım ama onlinenin tam manası nedir biliyor musun hiç online görmedim