Kardeşim sen bu çok bilmiş arkadaşların dediklerine bakma yok abartı yok sadece hikayesi güzel falan diyorlar ulan oyun zaten hikaye oyunu daha ne olması gerekiyor.Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
Dostum sen oyunu al bu tarz oyunları sevdiğini söyledin boş zamanın da varsa hikayesi çok güzel oyunu bitirdiğinde bırakmak istemiycen bir sürü yan görevleri var hazine bulma soygun yapma tren soyma gizli eşyaları bulma avcılık yapma gibi daha bir sürü aktivite var. Seni arayan ödül avcılarıyla yaşayacağın aksiyonlar falan oyundan her türlü keyif alırsın. Bu oyun 8 yıl geliştirildi burda iki çocuğun dediğine bakma onlar valorant oynar apex falan oynar böyle başyapıtları kötülerler durumun varsa ve oyunun akışına önem veriyorsan şans verebilirsin