Red dead Redemption 2 600 tl hakediyor mu ?

Reaksiyon skoru
30
Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar
17177820788652772744817547893335.jpg

Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
Oyunun kendi tarzında bir işleyişi var. Bence bu tarz oyunları seviyorsan senin için olabilir. Yaz indiriminde acaba düşer mi fiyatı biraz daha.
Bu haliyle de çok pahalı sayılmaz.

Yeni bilgisayar aldım arkadaşlar 2 k üzeri donanımlı. Bu oyun hep hayalim di paramda var ama sizce fiyatını hakediyor mu değer mi? Bu oyunun pek videolarını da izlemezdim heyecanı kaçmasın diye ama şimdi ilklemde kaldım. Bazıları oyun şişirme diyor fazla iyi değil abartıldığı söylüyorlar Alıntıyı görüntüle
Oyun bence gerçekten çok güzel. Oyun içi detayları olsun grafikler olsun mükemmel fakat 600e değmez. Bende yaz indirimlerini bekliyorum o zaman kuponla falan 500den ucuza alabiliriz diye ümit ediyorum.

Oyunun kendi tarzında bir işleyişi var. Bence bu tarz oyunları seviyorsan senin için olabilir. Yaz indiriminde acaba düşer mi fiyatı biraz daha.
Bu haliyle de çok pahalı sayılmaz.
Para noktasında sorun yok 600 tl versem hoşuma gitmese de okadar etkilemez. Ama oyuna verdiğim zamana değer mi onu merak ediyorum bu tarz oyunları da seviyorum

Para noktasında sorun yok 600 TL versem hoşuma gitmese de okadar etkilemez. Ama oyuna verdiğim zamana değer mi onu merak ediyorum bu tarz oyunları da seviyorum
Değer neden değmesin. Seviyormuşsun da zaten bu tarz oyunları.

Değer ya. Hızlı bitmez. Dünyası büyük. İstersen ömür boyu oyna. Alınır. Ve bu oyun fiyatlarına bakınca 600 standart bir fiyata geliyor. Ama maddi durumun desteklemiyorsa bir şey diyemem. Korsan da oynayabilirsin ama yanında gelecek virüs vb. sorunlar da sana ait olur. Varsa paran al. Yoksa ve çok oynamak istiyorsan dediğim gibi yapabilirsin.

100 lira vermem at sürme simülatörü...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,542
Üyeler
186,207
Son üye
williampipon
Geri