Mekanik Klavyelerde Neden Basmama Sorunu Oluyor ?

Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar mekanik klavye alıcam ve bütçem çok fazla değil ama sorduğum her klavyede basmama sorunu oluyormuş neden oluyor ? Her marka mekanik klavyede oluyormu ?

Gamepower Saber Yada Ogre RGB Blue Switch Almak istiyorum bilindik böyle sorunu olmayan klavye önerisine açığım

Genellikle switch'lerin tozlanmasında dolayı oluyor. Temizleyince düzeliyor.

Ben gamepower saber yada ogre alırsam 1 2 yıl oyunlarda sorun yaşarmıyım ?
Ben risk alıp Ogre aldım, 1 senedir kullanıyorum. Şu ana kadar basmam gibi bir problem olmadı fakat 3-4 kez takılı kaldı, vurdum ve düzeldi.
Risk alırsanız çok kaliteli bir klavye, eğer sorun çıkarsa garantiye gönderirsiniz. Bilek desteği olayı çok iyi.

Ben risk alıp Ogre aldım, 1 senedir kullanıyorum. Şu ana kadar basmam gibi bir problem olmadı fakat 3-4 kez takılı kaldı, vurdum ve düzeldi.
Risk alırsanız çok kaliteli bir klavye, eğer sorun çıkarsa garantiye gönderirsiniz. Bilek desteği olayı çok iyi.
Blue swtich mi red switch mi aldınız ?

Genellikle switch'lerin tozlanmasında dolayı oluyor. Temizleyince düzeliyor.
Konuyla alakasız ama bu temizleme olayı nasıl oluyor direk bütün tuşları söküp içindeki tozları temizlemek mi yoksa switchi temzilemek için ayrı bir şey var mı ?

Konuyla alakasız ama bu temizleme olayı nasıl oluyor direk bütün tuşları söküp içindeki tozları temizlemek mi yoksa switchi temzilemek için ayrı bir şey var mı ?
Bütün tuşları söküp veya gerekirse alüminyum tabanı söküp temizlenebilir.
Saç kurutma makinası veya peçete ile.

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Bütün tuşları söküp veya gerekirse alüminyum tabanı söküp temizlenebilir.
Saç kurutma makinası veya peçete ile.
üstad aliminyum taban derken nasil olcak benimkinin içine fanta döküldü devre temizleyici ile temizledim düzelmedi üfleyince düzeliyor 5dk sonra bozuluyor tuşları lehimle değiştirmeyi düşündümde önceki klavyemde tuş değişikliği yaparken devreyi yaktım havyam kalitesiz diye olabilirmi bunuda yapmayı korkuyorum

Geri