- En İyi Cevap
- 11
Dahası
350 lirayı aşıyor onun fiyatı.Hydra R6
350 lirayı aşıyor onun fiyatı.Hydra R6
Saber çok hoş duruyor ama problemli diyor arkadaşlar şüpheye düştüm ister istemezwarlock önermem James Donkey 610S olabilir ben 610S alıcam eyer az bir şey daha veririsen Saber RGB olabilirama önerim 610S he buarada warlockta uzun kullanımda sıkıntı çıkartıkları söyleniyor gaming gecesinden yaralnacam
Güzel klavye,alınabilir.Rampage KB-R91 oneri misiniz
Hem warlock hem Saber rgbde yaşadım o sorunuKulaktan dolma bilgiler, bir tane klavyesinde kronik sorun var sadece
o klavyenin hepsinde vr mıdır bilmiyorum ama abdullah abi uzun kullanım testi videosunda(bu)ctrl tuşu çıkıyoHydra R6
Biraz zorlanırsa bulunabilir.350 lirayı aşıyor onun fiyatı.
Saber problemli felan değil onlar kulakdan dolma bilgilerle konuşuyor.Saber çok hoş duruyor ama problemli diyor arkadaşlar şüpheye düştüm ister istemez
Benim eşim kullanıyor evde. Hiçbir sıkıntısı yok. +Kendim Asus Claymore kullanıyorum Cherry Mx red, ondan daha iyi bir hissiyatı var.Saber çok hoş duruyor ama problemli diyor arkadaşlar şüpheye düştüm ister istemez
Forumda saber rgb kullanan arkadaş var,nedense hiç bir şikayet duymadım şiddetle öneriyordu.Hem warlock hem Saber rgbde yaşadım o sorunu
sende hakılsın bekle senin için kısa bir araştıma yapıp söyliyicemSaber çok hoş duruyor ama problemli diyor arkadaşlar şüpheye düştüm ister istemez
Donanım arşivi bu klavyeyi inceledi diye hatırlıyorumSaber problemli felan değil onlar kulakdan dolma bilgilerle konuşuyor.
Forumda kaç tane saber RGB kullanan arkadaş var hepside çok memnun
Teşekkür ediyorum yardımın içinsende hakılsın bekle senin için kısa bir araştıma yapıp söyliyicem
Gönül ister ki onu almak çok harika duruyor ama 750 TL çok fazla benim için klavye için ama o paraya degdigine şüphe yokturdurBenim eşim kullanıyor evde. Hiçbir sıkıntısı yok. +Kendim Asus Claymore kullanıyorum Cherry Mx red, ondan daha iyi bir hissiyatı var.