Neler Yeni

Mekanik, Yarı Mekanik, Membran, Mekanik Hisli arasındaki farklar

ahsecek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Selim Çicek
Öncelikle konuya yardımcı olmak için gelen herkese teşekkür ederim yaklaşık 3 yıldır şoktan aldığım 50 tl lik everest klavyeyi kullanıyorum ve beni o kadar rahatsız etmiyor durumum var başka tür ekipmanlara önem veririm ama klavye de o duyguyu hissetmiyorum artık emektar bozuluyor sanırım yeni klavye alacağım zaten çok önemsemiyorum yarı mekanik alsam çok mu kötü olur yarı mekanik, mekanik hisli hiç birinin özelliklerini bilmiyorum ilgimi çekerse çok para verebilirim ama çok para vermeyi düşünmüyorum üç türü açıklayarak, aklında varsa klavye de öneren olursa çok güzel olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde belirtmek istiyorum ailemle yaşıyorum ve migreni olan biriyim ses az çıkarması benim için önemli

NotGonna

80+ Bronze
Öncelikle konuya yardımcı olmak için gelen herkese teşekkür ederim yaklaşık 3 yıldır şoktan aldığım 50 TL lik everest klavyeyi kullanıyorum ve beni o kadar rahatsız etmiyor durumum var başka tür ekipmanlara önem veririm ama klavye de o duyguyu hissetmiyorum artık emektar bozuluyor sanırım yeni klavye alacağım zaten çok önemsemiyorum yarı mekanik alsam çok mu kötü olur yarı mekanik, mekanik hisli hiç birinin özelliklerini bilmiyorum ilgimi çekerse çok para verebilirim ama çok para vermeyi düşünmüyorum üç türü açıklayarak, aklında varsa klavye de öneren olursa çok güzel olur.

Birde belirtmek istiyorum ailemle yaşıyorum ve migreni olan biriyim ses az çıkarması benim için önemli
Hocam klavye de eğer oyun oynuyosanız önemli yani çok ilgimi çekmiyo diyosanız razerin güzel bir membran klavyesi var onun dışında sessiz gine red switchli bir klavye falan alabilirsiniz ama çok vermeyecegim diyosunuz bütcenizi kestiremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan sezer
Öncelikle konuya yardımcı olmak için gelen herkese teşekkür ederim yaklaşık 3 yıldır şoktan aldığım 50 TL lik everest klavyeyi kullanıyorum ve beni o kadar rahatsız etmiyor durumum var başka tür ekipmanlara önem veririm ama klavye de o duyguyu hissetmiyorum artık emektar bozuluyor sanırım yeni klavye alacağım zaten çok önemsemiyorum yarı mekanik alsam çok mu kötü olur yarı mekanik, mekanik hisli hiç birinin özelliklerini bilmiyorum ilgimi çekerse çok para verebilirim ama çok para vermeyi düşünmüyorum üç türü açıklayarak, aklında varsa klavye de öneren olursa çok güzel olur.

O zman mekanik size gitmez hocam eğer sesten basınız ağrıyorsa kulkliksiz o ses bir zamndan sonra yorar sizi eğer öyle bı sıkıntınız varsa membran secmenizi tavsiye ederim ama kulaklıkla kullaniyorsaniz genelde mekanik kalvyenin sesi çok gelmez mekanik klavye almanız daha iyi düşük gecikme süreleri var 😃😃

ahsecek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Selim Çicek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun olarak League of Legends ve bazı steam oyunları oynuyorum genelde yazılımlada ilgileniyorum

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara

cok onem vermiyorsan suan kullandigin klavyenin bir benzeri al gec ama guzel bir klavyem olsun diyorsan red switch mekanik bir klavye al bu arada oyun oynamayi seviyorsan ve fps oyunu oynuyorsan klavye onemli yazi yazarken de kimisine mekanik kimisine de membran klavye iyi geliyor aslinda teknosa-vatan gibi yerlere gidip klavyeleri deneyebilirsin oyle daha saglilli bir karara varabilirsin diye dusunuyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mekanik hisliler de membran klavye sadece tuş basım hissiyatı yumuşak değil daha yok oluyor genelde. Çok farkları yok normal membran klavye ile. Ses sizin için sorunsa kaliteli bir membran alabilirsiniz. Mekaniğin her türlüsü ses çıkarıyor. Şu an mekanik kullanıyorum bundan önce G213 vardı membran ona bakabilirsiniz size hitap edebilir.

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik

apex 3 olabilir membran

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,108
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom