Neler Yeni

Mekatronik mühendisliği için laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Samet
Ekran kartına gerek yok, işlemciye aban. i7 r7 gibi işlemcileri tercih et. En az 8ramin olsun.

oyun oynamıyorsan o kadar fazla kesinlikle taşınabilirliği yüksek ve pil ömrü fazla giden bir laptop al, Okulda çizim dersi yaparken ihtiyacın olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk dönem bilgisayara o kadar ihtiyacın yok ama kesinlikle bir bilgisayar edin ve erkenden C ve C++ öğren
Solidworkse de bir göz at.
anladım çok teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Fatih çatal
anladım teşekkürler de bir sey soracaktım sizce ilk sene bilgisayar alınmalı mı ikinci sene alsam bir sıkıntı yaşar mıyım?
İlk dönem almana gerek yok, ortama alışırsın ne gerekiyo filan ona bakarsın liste yaparsın 2. Dönem alırsın. Bu arada sana bi de bilimsel hesap makinesi lazım olucak okul da söyleyeceklerdir zaten, biz de casio fx-82es kullanılıyodu

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Samet
İlk dönem almana gerek yok, ortama alışırsın ne gerekiyo filan ona bakarsın liste yaparsın 2. Dönem alırsın. Bu arada sana bi de bilimsel hesap makinesi lazım olucak okul da söyleyeceklerdir zaten, biz de casio fx-82es kullanılıyodu
aa evet o hesap makinesi olayindan haberim var yinede hatırlattığınız için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,049,947
Üyeler
166,656
Son üye
affanbasoglu
Top Bottom