Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Lan abi...Ağızdaki hissi muhteşem...
Lan abi...Ağızdaki hissi muhteşem...
LGBT desteklemek penis yemek mi? Bunun LGBT desteklemek ile ne alakası olabilir?Selamlar dostlar 30dk önceden açmış olduğum Çaklıt Gofret konusundan sonra bir arkadaşımız kaldıralan bir konusu oldu benimde aklıma Meksika'da yemiş olduğum bir waffle keki geldi .
öncelikle bu bir tatlı önerisidir lütfen admin beyler yanlış anlamayın konu hatalı ise uyarın düzelteyim
DICAKE
Alıntıyı görüntüle
Dostlar Dicake" Meksika'da yer alan ve kendilerine LGBT+ Dostu diyen bir tatlı dükkanı. Keklerin fiyatı 55 peso iki kek almanız halinde 100 pesoya iniyor. Keklerin şeklinin penise benzemesiden turistlerde merak unsuru uyandırdığı için turistik ve bulunduğu yerin klasikleşmiş bir yeri olarak anılıyor. Tatlıyı yer iken bir sürü espri yapma olanağınız bulunmakta eşiniz veya sevgiliniz ile gitmeniz durumunda ayrı bir deneyim yaşamanız mümkün. Kendin Meksika iken çektiğim herhangi bir bir video olmadığın dolayı sizlere dükkanın videosunu ve kekleri ekte bırakıyorum. (Cinselliğe girebilir ve kural çiğnemesine engel olmak amaçlı spoilerli bir şekilde keklerin fotoğrafını bırakacağım ama kekler penis şeklinde kekler olduğundan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ekstra)
Bir Türk arkadaşımızın sevgilisi ile yasağını Dicake deneyimi 13:08
Kendilerinin dedikleri söz bu benim fikrim değil broLGBT desteklemek penis yemek mi? Bunun LGBT desteklemek ile ne alakası olabilir?
Kısa seçeneğide var ağzına alamiyorsan keki diyeUzun.
Aynen kekin hamurunda sünnet etlerini koyuyorlar burada pilav yerine kekedamarlı bide
Atar damarlı ağzına keki tabiikide al mis gibi.damarlı bide