Memory management hatası (Bugün 2.)

Kaspersky bence en iyisi. Peki Kaspersky'ı sonra ne zaman yükliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs koruması vs.

ne kadar süre kullanmıyım?
Bir süre yükleme Kaspersky ileride güncelleme falan gelir illaki o zaman tekrar yüklersin.

Mavi ekran yemezsen sildikten sonra yükleme bence bitdefender indirebilirsin dediğim gibi
Şu an anti-virüs indirmesin Emin ne olur ne olmaz bir süre beklesin eğer tekrar yerse minidump'ı ben analiz ederim ona göre bir çözüm buluruz.

Yada kaspersky desteğe yaz mavi ekran hatasi aldim falan diye belki güncelleme ile düzeltilebilir

Çok az yazdım hay kafama.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2020-09-30 223557.png
    Ekran görüntüsü 2020-09-30 223557.png
    6.9 KB · Hit: 41
Sen bir süre bekle sonra tekrar yüklersin eğer tekrar mavi ekran yersen %90 RAM kaynaklıdır ama minidump dosyasını paylaş analiz edip ona göre çözüm oluştururuz.

Bu arada artık benide mavi ekran hatalarına etiketleyebilirsiniz bende bu işe el atıyorum ama daha amatörüm. :D

Avp.exe kaynakli yazsaydin keşke

Sen bir süre bekle sonra tekrar yüklersin eğer tekrar mavi ekran yersen %90 RAM kaynaklıdır ama minidump dosyasını paylaş analiz edip ona göre çözüm oluştururuz.

Bu arada artık benide mavi ekran hatalarına etiketleyebilirsiniz bende bu işe el atıyorum ama daha amatörüm. :D
Ben hala bazen diyom ulan bilmedigim ne kadar şey varmıs diye öğrene öğrene çözüyorum bazi dosyalari 😀

Avp.exe kaynakli yazsaydin keşke

Ben hala bazen diyom ulan bilmedigim ne kadar şey varmıs diye öğrene öğrene çözüyorum bazi dosyalari 😀
@ElectriX'in mavi ekran yemesinin iki sebebi var birincisi avp.exe ikincisi RAM ama önce bir Kaspersky'i silip olacakları gözlemlemesi lazım.

@ElectriX'in mavi ekran yemesinin iki sebebi var birincisi avp.exe ikincisi RAM ama önce bir Kaspersky'i silip olacakları gözlemlemesi lazım.
Son kez tarama yapayım bi dk;( Siliom bakalım, mavi ekran bu yüzden mi? İnş bu yüzdendir inşşş.
Foto son attığımı talebi içeriyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2020-09-30 224250.png
    Ekran görüntüsü 2020-09-30 224250.png
    13 KB · Hit: 35
Son kez tarama yapayım bi dk;( Siliom bakalım, mavi ekran bu yüzden mi? İnş bu yüzdendir inşşş.
Foto son attığımı talebi içeriyor.
Umarim sorun sadece kaspersky dır ama bana hiç öyle gelmiyor biosun güncel mi hocam senin ?

Umarim sorun sadece kaspersky dır ama bana hiç öyle gelmiyor biosun güncel mi hocam senin ?
Evet f51

Dostlar bugün sevdiceğimden ayrılma vaktidir. Görüşürüz kaspersky.

@FightForHonor @Treyarch Şimdi güvenlik için mc defender'da ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,623
Üyeler
190,070
Son üye
akrepx
Geri