bellek arızası sanırım bellek testi yapınyaklaşık 2 aydır düzgün çalışan bilgisayarım bugün üst üste sürekli memory management hatası veriyor nolur yardım edin bıktım bu durumdan
Ramlere XMP yapıldıysa eski ayarına getirip dener misin?yaklaşık 2 aydır düzgün çalışan bilgisayarım bugün üst üste sürekli memory management hatası veriyor nolur yardım edin bıktım bu durumdan
bilgisayarında ram temizleyen bişey varmı memreduct gibi uygulamalar falanxmp kapatıp deneyeceğim de bellek arızası durduk yere olacak bişey mi
biosu sıfırlayıp xmp açıp tekrar deneyin sorun devam ederse ramleri garantiye gönderirsiniz ya da xmp kapalı olarak kullanmaya devam edersinizxmp kapalıyken henüz bir şey olmadı ama açıkken pc 5 dk açık olursa mavi ekran veriyodu
memtest yaptım 10k dan fazla error verdiği için fail verdibellek arızası sanırım bellek testi yapın
biosu sıfırlayıp xmp açıp tekrar deneyin sorun devam ederse ramleri garantiye gönderirsiniz ya da xmp kapalı olarak kullanmaya devam edersiniz
memory managment sistemsel bi hata donanımsal değil donanımsal bi hata olduğunu anlamak için farklı yollar varmemtest yaptım 10k dan fazla error verdiği için fail verdi
Donanımsal bir hatamemory managment sistemsel bi hata donanımsal değil donanımsal bi hata olduğunu anlamak için farklı yollar var