MEMORY_MANAGEMENT HATASI

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bayağı uzun bir süredir MEMORY_MANAGEMENT hatası almaktayım,Windows7 işletim sistemini kullanıyorken 2GB RAM'im bozuldu yenisini sipariş ettim Bellek geldi, Windows Bellek Tanılamadan geçirdim bi sıkıntı yoktu üstüne birde MEMTEST86'dan geçirdim RAM'de bir sıkıntı yoktu acaba yazılımsal olarak mı bir sıkıntı var derken Windows 10'a geçiş yaptım Windows 10'da 3-4gün 1 tane bile mavi ekran hatası almadım ama ardından her gün en az 1 tane mavi ekran almaya başladım sorun sizce nerede?

Son düzenleme:
Sorun RAM'de. Hatanın kodundan anlaşılabilir. Windows Bellek Tanılama ve MemTest86'dan sorunsuz geçmesi yeterli değil, sorunlar çıkabiliyor.

Arkadaşlar bayağı uzun bir süredir MEMORY_MANAGEMENT hatası almaktayım,Windows7 işletim sistemini kullanıyorken 2GB RAM'im bozuldu yenisini sipariş ettim Bellek geldi, Windows Bellek Tanılamadan geçirdim bi sıkıntı yoktu üstüne birde MEMTEST86'dan geçirdim RAM'de bir sıkıntı yoktu acaba yazılımsal olarak mı bir sıkıntı var derken Windows 10'a geçiş yaptım Windows 10'da 3-4gün 1 tane bile mavi ekran hatası almadım ama ardından her gün en az 1 tane mavi ekran almaya başladım sorun sizce nerede?

Anakart ve RAM modeli?

Sorunun HDD'den olma ihtimali varmı çünkü benim HDD gidiciymiş onu öğrendim HDTune programı ile tarattım ve internetteki ölücek olan HDD ile karşılaştırdım aynı çıktı. Bu konuyu başka bir forumda'da açtım Aida64 ile stress test yapıp + bios güncelledim. Anakart P31-ES3G RAM
KVR800D2N6/2G ek olarak şunu belirtmek istiyorum ramleri tek tek MEMTEST86 2 slotta'da test ettim ardından pc'i açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmiyordu harddisk sürekli kendini yeniden başlatıyordu , ram'i çıkarıp taktığımda ise bu sorun düzeldi ve bir sıkıntım daha var League Of Legends oynuyorken durduk yere oyun aniden kapanıyor ve yeniden bağlanmama gerekiyor bazen yeniden bağlana bastığım anda MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor bazende direk oyunu oynuyorken MEMORY_MANAGEMENT HATASI VERİYOR

hata kodunu google yaz ne anlama geldiğini anlarsın inşaellah anakart desteleyen ram almısındır

Sorunun HDD'den olma ihtimali varmı çünkü benim HDD gidiciymiş onu öğrendim HDTune programı ile tarattım ve internetteki ölücek olan HDD ile karşılaştırdım aynı çıktı. Bu konuyu başka bir forumda'da açtım Aida64 ile stress test yapıp + bios güncelledim. Anakart P31-ES3G RAM
KVR800D2N6/2G ek olarak şunu belirtmek istiyorum ramleri tek tek MEMTEST86 2 slotta'da test ettim ardından PC'i açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmiyordu harddisk sürekli kendini yeniden başlatıyordu , RAM'i çıkarıp taktığımda ise bu sorun düzeldi ve bir sıkıntım daha var League Of Legends oynuyorken durduk yere oyun aniden kapanıyor ve yeniden bağlanmama gerekiyor bazen yeniden bağlana bastığım anda MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyor bazende direk oyunu oynuyorken MEMORY_MANAGEMENT HATASI VERİYOR
MEMORY_MANAGEMENT RAM hatası. RAM hızını 3000 ise 2933 3600 ise 3533 yapabilirsin veya daha alt değerlerse / ddr3 ise 1 tık düşür mesela 1600 ise bi düşüğü yap BIOS üzerinden.

yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim ama MEMORY_MANAGEMENT hatası ölü bir HDD'dende olabilmekteymiş araştırırsanız görebilirsiniz ek olarak anakart ve ram sormuşsunuz ancak daha anakart ve ram'in özelliklerine bakmamışsınız bile DDR2 800MHZ RAM'in neyini düşürebilirim ki BIOS'da öyle bir ayar bile yok sorunun HDD'den kaynaklandığını düşünüyorum yardımın için teşekkür ederim iyi forumlar.

yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim ama MEMORY_MANAGEMENT hatası ölü bir HDD'dende olabilmekteymiş araştırırsanız görebilirsiniz ek olarak anakart ve RAM sormuşsunuz ancak daha anakart ve RAM'in özelliklerine bakmamışsınız bile DDR2 800MHZ RAM'in neyini düşürebilirim ki BIOS'da öyle bir ayar bile yok sorunun HDD'den kaynaklandığını düşünüyorum yardımın için teşekkür ederim iyi forumlar.
Sanal bellek depolama biriminden kullanıldığı için olabilir ben sanal belleği pek anlamam ama olabilir.

Geri