Hayır yapmadım ama yeni aldığım ram le birlikte xmp açık çalışmadı ve brnde 2933 mhz cl 16 değerlerinde kullanıyorumOC yaptım mı?
Yeni ram mi sorunlu neden böyleOC yaptım mı?
Yardım edebilirmisin bir bilgin varmı çok canımı sıktı bu olayOC yaptım mı?
@Pişmaniye senin demen üzerine memtest yapiyordum 40 . Dakikada böyle hatalar verdi yardım edebilirmisinAlıntıyı görüntüle
Memtest86 yapiyordum 6 tane error buldu nedir bunlar
Normalde 1x8 kullanıyordum 2 gün önce bi 8 daha aldım test yapayim dedim şimdiden 6 error
Evet xmp açıkken pc çalışmıyor kafayı yiyorXMP kapatıp mı test yaptınız?
Bi ram i yeni aldım 2 gün önce gittigidiyordan 2. El olarakRAM'lerinizde sorun olması muhtemel.
Çift slot RAM kullanıyorsanız RAM'leri teker teker deneyerek tekrar Memtest yapın, sorunlu olan RAM'i garatiye gönderin.
Şuan testi kapattım eski ramimi çıkardım yeni aldığım ram takıli kaldı sadece.RAM'lerinizde sorun olması muhtemel.
Çift slot RAM kullanıyorsanız RAM'leri teker teker deneyerek tekrar Memtest yapın, sorunlu olan RAM'i garatiye gönderin.
Şuan yeni ram i takıp xmp açtım sadece o takılı ve bios ekraninda kalıyor winfoes gelmiyor galiba sorunluRAM'lerinizde sorun olması muhtemel.
Muhtemelen ikinci el aldığınız RAM sorunlu. İade ediniz.
Özelden yazmak yerine buradan yazın
adam bozuk mal satmış git iade mal bozuk de yoksada iade edemen almazsa geri
OC yaptım mı?
evet 2. el ramin sonuçlarıBu ikinci el RAM'in sonuçları mı?
ilk yaptığım test de voltaj 1.20 deymiş oyüzden 6 tane error vermiş olabilir mi?Bu ikinci el RAM'in sonuçları mı?