Neler Yeni

Çözüldü✓ Memu Setup indirdim ve virüs mü yedim? Yardım lazım

Asfiksi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed ali
Merhabalar gece gece emülatör indireyim derken her şeyden habersiz memu player indirdim ve dosyayı açtığımda bilgisayarımı yeniden başlatmamı istedi yeniden başlattığımda windows uptade yapıldığını gördüm ve paniğe kapıldım ve ardından bilgisayarı açtım bilgisayarı açtığımda klasörler kısmına girdiğimdede linux klasörü gelmişti ne olduğunu anlamadım ve bu konuyu danışacak kişilere ihtiyacım var dosyayı aynı şekilde virustotalde felanda tarattım sonuçlar ne kadar false çıksada linux dosyası yüzünden ve windows uptade konusundan içime pek sinmedi dosyayı nereden indirdiğimin linkinide buraya koyacağım inceleyip yardımcı olursanız sevinirim Dosyayı indirdiğim bağlantı ve bu arada ani panik ile revo uninstaller üzerinden dosyayı sildim onuda belirtmek isterim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-26 061022.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-26 061022.png
    7.6 KB · Hit: 32
  • Ekran görüntüsü 2024-12-26 060117.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-26 060117.png
    109.3 KB · Hit: 35

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,453
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
sistemi komple format yap. Uzaktan başka pc sana bağlanmış gibi durum sözkonusu olabilir. Buda virus gibi görünmez

Asfiksi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemi komple format yap. Uzaktan başka pc sana bağlanmış gibi durum sözkonusu olabilir. Buda virus gibi görünmez
Windows Özelliklerini Aç Veya Kapat > Linux İçin Windows Alt Sistemi bu ayar yüzünden linux klasörü dosya gezgininde gözüküyormuş büyük ihtimal memuda uptade atma sebebi o ayarı açmasıydı o ayarı kapattım şuanda tekrar uptade attı ve şuanda o dosya yok ve bilgisayarda şuanda bir sorun yok her şey normal gözüküyor çok hayati aşırı böyle bir şey olmadığı sürece formata atmak istemiyorum ve memuda biraz araştırdım virüs değilmiş sadece uptade atma sebebi dediğim gibi o ayar yüzünden olabilir diye düşünüyorum ama genede bilgisi olan bir kaç arkadaş daha konu hakkında yorum yapıp beni aydınlatırsa sevinirim memuyu daha önce kullanan veya kullanmış kişiller ve bu windows uptade olayıda sadece memu 9 da oluyormuş memu hakkında bilgisi olanlar beni aydınlatırsa sevinirim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-26 071125.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-26 071125.png
    6.2 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,914