Telegram kanalı buldum 10lu 350 civarı çoğu mentollü çeşitleri varTobaccolardan veya internetten alabilirsin.İnternetten hiç bu tarz alışveriş yapmadım güvenilirliği bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marlboro Double Fusion satın al - Mentol ve Böğürtlen
Marlboro Double Fusion satın al - Mentol ve böğürtlen, Müthiş dengeli aromalar ve kaliteli tütünlerin birleşimi olan ürün mutlaka denenmeli, 110 tltutunsepeti23.com
Paketi 35 liraya ne bekliyon bilmiyom istiyosan alTelegram kanalı buldum 10lu 350 civarı çoğu mentollü çeşitleri var
Dostum anadolu mu avrupa yakasinda misin random bufeler bile satiyor bu kadar zor bulunan birsey degilİstanbul içi mentollü s*gara satan varmı
Dolandirici onlarTelegram kanalı buldum 10lu 350 civarı çoğu mentollü çeşitleri var
bunun aroması mentolü çok hafif geliyor benceTobaccolardan veya internetten alabilirsin.İnternetten hiç bu tarz alışveriş yapmadım güvenilirliği bilmiyorum.
Marlboro Double Fusion satın al - Mentol ve Böğürtlen
Marlboro Double Fusion satın al - Mentol ve böğürtlen, Müthiş dengeli aromalar ve kaliteli tütünlerin birleşimi olan ürün mutlaka denenmeli, 110 tltutunsepeti23.com
Bilmiyorum hocam içmedim hiç sitede çok çeşit var onlarada bakın bir.Mentollü sadece Camel içmiştim.Ankara kızılayda bi dükkan görmüştüm adet adet ve kutulu olarak her çeşit aroma sigara satıyorlardı bitane mentollü aldım ozaman bi dalı 4 TL felandı bi çektim 3 4 saat boğazım buz gibi gezdim manyak bişeydi
bunun aroması mentolü çok hafif geliyor bence