Ckckfdkfkdk fetöcü bekir Bozdağı adalet bakani yapan ben değilim
khk görevlilerin çoğu fetö adı altında kovuldu onlarin yerine kendi adamlarını koydular bu basbaris açık.
Memurların içerisinde bir seçim yapılsa, Erdoğan %30 alamaz. Nasıl kendi adamalarını doldurmuş oluyor?
Akp , cemaatlerin emir kulu olmuş.
Alparslan Kuytul bu yüzden hapiste dimi?
Ki sen beni direkt kkci yaptın cjcjjfkd ben senin gibi kişilere tapmam.
Kanka, seçimde KK'ye oy vereceksen bu seni KK'ci yapar. Kime taptığın ya da tapmadığın umrumda değil.
Sağcıların kemalistlere en büyük eleştirisi nasıl Mustafa Kemal Atatürk'e tapıyor demekse
Şu anki sağcıların pek farkı olduğunu düşünmüyorum.
Ben sağcıyım ve kemalistleri Mustafa Kemal'e tapıyor olarak görmüyorum. Adamı tanımıyorlar, hepsi hayâl dünyasında farklı bir Mustafa Kemal oluşturup, kendi pisliklerini gizlemek için onun maskesine sığınıyorlar. Ki, liderin peşinden gitmek tapmak değildir. Bizim genlerimize işlemiş, birini lider belleyip peşinden gitmek. Kuruluş zamanı bu Mustafa Kemal'di. Şimdi de Erdoğan.
Ülkeyi bu hâlde beğeniyorsanız yazık size. Evet akp ilk yıllarında ülkeyi ileriye taşıdı ama şu an geçmiş partilerin yaptıkları hatayı yapıyor hatta onu bırak akp'de vatana hizmet amacıyla oraya gelen bir kişi bulamasın.
Ülkede eksiklikler var fakat muhalefetin bu eksiklikleri giderebilecek potansiyeli yok. O güveni vermiyorlar. Erdoğan ise bu güveni veriyor. Ben Hatay'dayım, en muhalif akrabalarım bile, "Yıkılan evleri yaparsa Erdoğan yapar." diyor. Adam önceki depremlerden dolayı bu güveni vermiş millete. Muhalefetin verdiği güven yok.