Neler Yeni

Menzil Cemaati de Cumhur İttifakı’na destek açıkladı!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
Askeriye'nin içine sızan cemaat değil mi bu ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Seçim zamanı yaklatıkça, tarafsız anketler de ellerine ulaştıkça iyice paniklemeye başladılar, ne yapacaklarını bilemez oldular. Yaptıkları işler de kendilerine destek vermekten öte, kendilerine zarar veriyor. Bunlar son çırpınışları.
Aslında geçmiş yıllara bakarsanız hep oyları CHP'den fazlaydı veya diğerlernden ama oyları toplayınca geçebilecek oylara sahip oluyorlardı.
Yani aslında şuan AKP yapması gerekeni yapıyor.
Doğru yanlış değişir ama bu olacaktı yani.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
şu aşırı akp li kesim ile solcu kesimi tartışması iki ucuda kakalı dal gibi ortanız yokmu sizin ? takım tutar gibi siyasi parti tutuyorsunuz ne diyeyim tuttuğunuz siyasi oartinin yanlışlarını görmezden gelen bir kesim ve bu yanlışları hiç görmezden gelen bir kesimin tartışması aşırı komik ben anlamıyorum mevcut hükümette ne bulduğunuzu bağımsız ekonomiye geçmeye çalışan bir adam var karşınızda kos koca çin bile kendisi bağımsız ekonomi ile yönetemedi hiç bir üretim yapmayan türkiyemi bağımsız ekonomiye sahip olacak allah aşkına faizi arttırma enflasyonuda düşürmeye çalıl böyle mantık dışı bir şeymi olur merkes bankasına oturt laf dinleyen birisini istediğini yaptır bist den kazandıkları paralar yetmedi herhalde şimdide başka şeyler ile meşguller bakalım

bak şunuda anlamıyorum bu adamlar ülkeye afgan suriyeli doldurdu vatandaşlık verdi dükkan açtı bu adamlar her yere arapça tabelalar asdılar hiçmi karşınıxa çıkmadı bu tabelalar hiçmi rahatsız etmedi sizi burası türkiye değilmi ne bu ayak demedinizmi

yani chp de hdp gibi pkk destekçisi bir partiyi yanına almasıda aşırı komik ama yapacakları bir şey yok oy lazım onlarada hdp nin oyları onlara gidecek işte

ben açık açık konuşayım akp karşısına kim çıkar ise ona oy vereceğim muharrem olsun ümit olsun kk olsun benim için şu anda hiç fark etmiyor siz diyorsunuz ya aday yok akp dışında bende akp dışında çok fazla aday var diyorum

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
şu aşırı akp li kesim ile solcu kesimi tartışması iki ucuda kakalı dal gibi ortanız yokmu sizin ? takım tutar gibi siyasi parti tutuyorsunuz ne diyeyim tuttuğunuz siyasi oartinin yanlışlarını görmezden gelen bir kesim ve bu yanlışları hiç görmezden gelen bir kesimin tartışması aşırı komik ben anlamıyorum mevcut hükümette ne bulduğunuzu bağımsız ekonomiye geçmeye çalışan bir adam var karşınızda kos koca çin bile kendisi bağımsız ekonomi ile yönetemedi hiç bir üretim yapmayan türkiyemi bağımsız ekonomiye sahip olacak allah aşkına faizi arttırma enflasyonuda düşürmeye çalıl böyle mantık dışı bir şeymi olur merkes bankasına oturt laf dinleyen birisini istediğini yaptır bist den kazandıkları paralar yetmedi herhalde şimdide başka şeyler ile meşguller bakalım

bak şunuda anlamıyorum bu adamlar ülkeye afgan suriyeli doldurdu vatandaşlık verdi dükkan açtı bu adamlar her yere arapça tabelalar asdılar hiçmi karşınıxa çıkmadı bu tabelalar hiçmi rahatsız etmedi sizi burası türkiye değilmi ne bu ayak demedinizmi

yani chp de hdp gibi pkk destekçisi bir partiyi yanına almasıda aşırı komik ama yapacakları bir şey yok oy lazım onlarada hdp nin oyları onlara gidecek işte

ben açık açık konuşayım akp karşısına kim çıkar ise ona oy vereceğim muharrem olsun ümit olsun kk olsun benim için şu anda hiç fark etmiyor siz diyorsunuz ya aday yok akp dışında bende akp dışında çok fazla aday var diyorum
Akp'liler istediğin şekilde anlat onlar 3 maymun oynarlar.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Hayatımda bu kadar komik bir yazı görmedim 😂
Fetöcüleri devlete aldığınızda da aynı şeyi söylemiştiniz :D
Gerici kelimesini kullanman da bi ayrı trajikomik 😂
Fetöcüleri Müslüman sanarken onlara karşı çıkıyordunuz. İslam düşmanı oldukları ortaya çıkınca kucak açtınız hepsine. Şimdi tüm fetöcüler Kılıçdaroğlu'nu destekliyor.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Fetöcüleri Müslüman sanarken onlara karşı çıkıyordunuz. İslam düşmanı oldukları ortaya çıkınca kucak açtınız hepsine. Şimdi tüm fetöcüler Kılıçdaroğlu'nu destekliyor.
Ckckckcckckdkcckdkdkdfkdkddkdk sen niye bu kadar komiksin canım

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Ckckckcckckdkcckdkdkdfkdkddkdk sen niye bu kadar komiksin canım
Gerçekler canınızı mı acıtıyor? Fetöcülerle sürekli görüşmeler gerçekleştiren, KHK'lıları göreve getireceğiz diyen desteklediğiniz CB adayı...

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,722
İsim
Lokman Doğan
Gerçekler canınızı mı acıtıyor? Fetöcülerle sürekli görüşmeler gerçekleştiren, KHK'lıları göreve getireceğiz diyen desteklediğiniz CB adayı...
Ckckfdkfkdk fetöcü bekir Bozdağı adalet bakani yapan ben değilim :D
khk görevlilerin çoğu fetö adı altında kovuldu onlarin yerine kendi adamlarını koydular bu basbaris açık.
Akp , cemaatlerin emir kulu olmuş.
Ki sen beni direkt kkci yaptın cjcjjfkd ben senin gibi kişilere tapmam. Sağcıların kemalistlere en büyük eleştirisi nasıl Mustafa Kemal Atatürk'e tapıyor demekse
Şu anki sağcıların pek farkı olduğunu düşünmüyorum. Ülkeyi bu hâlde beğeniyorsanız yazık size. Evet akp ilk yıllarında ülkeyi ileriye taşıdı ama şu an geçmiş partilerin yaptıkları hatayı yapıyor hatta onu bırak akp'de vatana hizmet amacıyla oraya gelen bir kişi bulamasın.

Apklı araplara karşıyım

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Ckckfdkfkdk fetöcü bekir Bozdağı adalet bakani yapan ben değilim :D
khk görevlilerin çoğu fetö adı altında kovuldu onlarin yerine kendi adamlarını koydular bu basbaris açık.
Memurların içerisinde bir seçim yapılsa, Erdoğan %30 alamaz. Nasıl kendi adamalarını doldurmuş oluyor?

Akp , cemaatlerin emir kulu olmuş.
Alparslan Kuytul bu yüzden hapiste dimi?

Ki sen beni direkt kkci yaptın cjcjjfkd ben senin gibi kişilere tapmam.
Kanka, seçimde KK'ye oy vereceksen bu seni KK'ci yapar. Kime taptığın ya da tapmadığın umrumda değil.

Sağcıların kemalistlere en büyük eleştirisi nasıl Mustafa Kemal Atatürk'e tapıyor demekse
Şu anki sağcıların pek farkı olduğunu düşünmüyorum.
Ben sağcıyım ve kemalistleri Mustafa Kemal'e tapıyor olarak görmüyorum. Adamı tanımıyorlar, hepsi hayâl dünyasında farklı bir Mustafa Kemal oluşturup, kendi pisliklerini gizlemek için onun maskesine sığınıyorlar. Ki, liderin peşinden gitmek tapmak değildir. Bizim genlerimize işlemiş, birini lider belleyip peşinden gitmek. Kuruluş zamanı bu Mustafa Kemal'di. Şimdi de Erdoğan.

Ülkeyi bu hâlde beğeniyorsanız yazık size. Evet akp ilk yıllarında ülkeyi ileriye taşıdı ama şu an geçmiş partilerin yaptıkları hatayı yapıyor hatta onu bırak akp'de vatana hizmet amacıyla oraya gelen bir kişi bulamasın.
Ülkede eksiklikler var fakat muhalefetin bu eksiklikleri giderebilecek potansiyeli yok. O güveni vermiyorlar. Erdoğan ise bu güveni veriyor. Ben Hatay'dayım, en muhalif akrabalarım bile, "Yıkılan evleri yaparsa Erdoğan yapar." diyor. Adam önceki depremlerden dolayı bu güveni vermiş millete. Muhalefetin verdiği güven yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,938
Üyeler
161,360
Son üye
gymfedaisi
Top Bottom