Neler Yeni

Menzil Cemaati de Cumhur İttifakı’na destek açıkladı!

123kral14

80+ Silver
Fazla a haber veya yandaş kanal izlemenin zararları bu oluyor işte
Bu arada izlediğim kanal yok televizyon haber bakmıyorum.
Neyse ne anlatsam anlamamak için her şeyi yapıyorsunuz neyse engelleyin beni sizden tek isteğim budur. 🥱
kanka baksana ben seni normalde seviyordum hala da seviyorum yani ama çıldırıyorsun siyaset girince yaptığın tek şey sekmeler de fonlu siteler açıp lehine bir şeyler aramak ne biliyorsun da ne saldırıyorsun millete

Megan

80+ Silver
Fazla a haber veya yandaş kanal izlemenin zararları bu oluyor işte
Bu arada izlediğim kanal yok televizyon haber bakmıyorum.
Neyse ne anlatsam anlamamak için her şeyi yapıyorsunuz neyse engelleyin beni sizden tek isteğim budur. 🥱
Neden engelleyeyim gördüklerim beni rahatsız etmiyor her şeye kudurmuyorum kuduran varsa engellesin. Televizyonu bile açmıyorum bu arada

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,172
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
kanka baksana ben seni normalde seviyordum hala da seviyorum yani ama çıldırıyorsun siyaset girince yaptığın tek şey sekmeler de fonlu siteler açıp lehine bir şeyler aramak ne biliyorsun da ne saldırıyorsun millete
Sevme tamam hadi by 👋

IMG_20230318_120016.jpg

Megan

80+ Silver
Ben de insanları siyasi görüşüne göre değerlendirmem asla. Başka konu olduğu zaman siyasi görüşü umrumda olmaz. Ama bunların zihniyetinde öyle bir saygı yok. Normal konularda bile seni siyasi görüşüne göre yargılayıp hakaret falan ederler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son yazdığım mesajı okursan ne kadar geri kafalı ve zihniyetinin ne kadar bozuk olduğunu anlayabilirsin. Bir de genç olacaksın kendini hiç mi geliştiremedin çocuk da değilsin

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,172
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Neden engelleyeyim gördüklerim beni rahatsız etmiyor her şeye kudurmuyorum kuduran varsa engellesin. Televizyonu bile açmıyorum bu arada
Kuduran kim söylememe gerek yok hocam malum parti ve kişi eleştirince savunan sizsiniz.
Ben de insanları siyasi görüşüne göre değerlendirmem asla. Başka konu olduğu zaman siyasi görüşü umrumda olmaz. Ama bunların zihniyetinde öyle bir saygı yok. Normal konularda bile seni siyasi görüşüne göre yargılayıp hakaret falan ederler

Son yazdığım mesajı okursan ne kadar geri kafalı ve zihniyetinin ne kadar bozuk olduğunu anlayabilirsin. Bir de genç olacaksın kendini hiç mi geliştiremedin çocuk da değilsin
Hakaret eden sendin güldürme beni insanların hayatına karışan kim? geri kafalı kim olduğu belli oluyor zaten.
Sizle fazla uğraşmak zaman kaybı olduğunu bir kez daha anlamış oldum ben.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gerici ittifak ‘genişliyor’: Menzil Cemaati de Cumhur İttifakı’na destek açıkladı!
Türkiye tarihinin en kritik seçimleri yaklaşırken, gerici çevrelerden Cumhur İttifakı’na destek açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. HÜDAPAR’ın ardından Menzil Cemaati de, Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı.
Cemaatlerin kapatılması lazım iyi veya kötü

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
İnancınızı siyasete dökmeyin. Yıllarca dininizi sömürdüler. Allah kitap diyene sorgusuz sualsiz inanmanın cezasını yetmedi mi çektiğimiz. Size müstahak

O zaman benigörmeye devam edeceksin.
Ya ne anlatıyon birader sen?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,451
İsim
Lokman Doğan
Merak etmeyin gençler 14 Mayıs'tan sonra bunların maaşları+yemeği kesilecek :D

Elhamdulillah, sünni Müslümanlar olarak tek çatı altında toplanıyoruz. Gerici Süleymancılar, fetöcü Yeni Asyacılar, tekfirci Furkan Vakfı ve türevleri de Millet İttifakı ile devam etsinler.
Hayatımda bu kadar komik bir yazı görmedim 😂
Fetöcüleri devlete aldığınızda da aynı şeyi söylemiştiniz :D
Gerici kelimesini kullanman da bi ayrı trajikomik 😂

Nomenstra

80+ Bronze
İslamın en büyük düşmanı bu tarikatlar. Siz Mercedes-BMW-Audi gibi lüks araçlara binmeyen yada villalarda oturmayan bir şeyh-şıh gördünüz mü?

Top Bottom