bölümün yoksa evetmeslek lisesinden anadolu lisesine yatay geçiş yapabiliyonmu?
Galiba evetmeslek lisesinden anadolu lisesine yatay geçiş yapabiliyonmu?
9 sınıfın sonunda secılıyor 9a gırer gırmez degıl zaten oyleydı eskıden daha farklı brı olay yoktu kıbölüm var
Post automatically merged:
bölümler artık 9.sınıfta seçiliyor
alla alla bolumlerı tanıtmadılar mı sana bızde bı bolumlerı tanıtdılar sonra bellı bır sure sonra secım yaptık bı kagıda oyle hatırlıyorumhocam benimki okuldan önce seçildi
ben gittiğimde hatta kitaplar içinmasaj atarken bölüm seçimii istediler şimdi ben bölüm seçtim anadolu lisesine geçiş yapabilirmiyim?alla alla bolumlerı tanıtmadılar mı sana bızde bı bolumlerı tanıtdılar sonra bellı bır sure sonra secım yaptık bı kagıda oyle hatırlıyorum
8 sınıfta kı sınavında kac puan aldıysan ona gore bır anadolu sec sonra her pazartesı oluyor dıye bılıyorum kontenjan varsa senı alırlar evet yapabılırsın ama puan yeterlıyse tabı sımdı hıc sınava gırmeden de evın yakınsa anadoluya dırek gıdebılıyorsun o ayrı bır durumben gittiğimde hatta kitaplar içinmasaj atarken bölüm seçimii istediler şimdi ben bölüm seçtim anadolu lisesine geçiş yapabilirmiyim?
hocam 9.sınıf ortalaması ile giremezmiyim?8 sınıfta kı sınavında kac puan aldıysan ona gore bır anadolu sec sonra her pazartesı oluyor dıye bılıyorum kontenjan varsa senı alırlar evet yapabılırsın ama puan yeterlıyse tabı sımdı hıc sınava gırmeden de evın yakınsa anadoluya dırek gıdebılıyorsun o ayrı bır durum
oyle bırsey varmı bılmıyorum sınıf hocana soyleyebılırsın veya mudur yardımcısı vs.hocam 9.sınıf ortalaması ile giremezmiyim?
biz daha seçmedik :/ben gittiğimde hatta kitaplar içinmasaj atarken bölüm seçimii istediler şimdi ben bölüm seçtim anadolu lisesine geçiş yapabilirmiyim?