Volvocular nerde?Sizce?
Edit; BMW
Konu tartışmaya kapalıişte iki efsaneee bu arabaları çok seviyorum çünkü oyuncak gibi motoruyla oynayarak çok yüksek güçleri elde edebiliyorsunuz adamlar arabayı 280 hp diye çıkartıyor ama dyno ya giriyor çok daha yüksek çıkıyor ve çok yüksek beygirlere elverişlilerAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
volvo güzelde eski modelleri masraflı yeni modellerede para yetmezVolvocular nerde?
Aga skylıne ve supra dediğin bu ya.işte iki efsaneee bu arabaları çok seviyorum çünkü oyuncak gibi motoruyla oynayarak çok yüksek güçleri elde edebiliyorsunuz adamlar arabayı 280 hp diye çıkartıyor ama dyno ya giriyor çok daha yüksek çıkıyor ve çok yüksek beygirlere elverişlilerAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Need for speed most wanted da galiba m4 vardı beyaz mavi desenli ilk bölümde bozuşuyorduEskiden tam hatırlamıyorum ama PS2 veya PS3'te bir tane yarış oyunu vardı onda beyaz üzerine lacivert desenli bir tane BMW vardı ondan beri BMW hayranıyım
Lüx ve konfor= MercedesSizce?
Edit; BMW
M3 GTRNeed for speed most wanted da galiba m4 vardı beyaz mavi desenli ilk bölümde bozuşuyordu
BU ARABA MUHTEŞEMNeed for speed most wanted da galiba m4 vardı beyaz mavi desenli ilk bölümde bozuşuyordu