Selamlar dostlarım. öncelikle internetim Türknet 50 Mbps Vdsl. Oyunlarda ping yani bufferbloat sorunu için openwrt kurmak için Mercusys Mr70x router satın aldım ve sorunsuz şekilde openwrtyi kurdum.kendi ana modemimde Zyxel VMG3312-B10B. Bu modemi köprü yani bridge moda aldım Kablomamda Zyxel Lan1 den Mercusys nin Wan portuna taktım. İzlediğim videolarda herkes önce devices kısmında vlan ıd tanımlıyor vdsl kullananlar dsl.35 vs yapıyor fiberliler wan.35 gibisinden. Ama bende dsl gibi bir seçenek çıkmıyor.eth0 var. manuel vlan ıd girip isime dsl.35 yaptığımda internete girmiyor. Ama vlan id vs girmeden direk seçeneklerden Ethernet Adaptör Wan seçeneğini seçtiğimde internet geliyor. Diğerlerinde gelmiyor.Ve bu seçeneği seçtiğimde arayüzde PPPoe wan yazıyor. Sqm indirdim ordada aynı olay var seçeneklerde hem ethernet adaptör wan ve PPPOE wan seçenekleri var. Ama kimsede böyle yazan görmedim nerde yanlış yapıyorum ?SQM kurdum ondanda pek verim alamadım sorun nerde acaba ? Fotoğrafları ekledim yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ederim.