Neler Yeni

Merhaba Abdullah Bey sistem tavsiyesi için detaylar konu içindedir.

rech

80+ Bronze
Abdullah Bey öncelikle kolay gelsin,
Sizin sosyal medya hesaplarınızın takipçisiyim. İlk defa size yazıyorum. Çalışmalarınızı ve yaptığınız işleri cok başarılı buluyorum. İşinizi severek yaptığınız çok belli başarılarınızın devamını diliyorum.

Farklı bir talebim olucak. Biraz daha ileri yaşlardaki insanlara hitap edebilir bu talebim..

Yaşım 30 evliyim boş vakitlerimde genellikle LoL ve PUBG oynuyorum. Günlük PC kullanımı yapıyor ve ufak ufak borsa takibi yapiyorum.

Bu bağlamda bir sistem toplamayı planlıyorum. Yer müsaitliği olmadığından. Monitörü hareketli bir askı aparatı ile duvara monte etmem gerekiyor.

27" ebatında duvara monte edebileceğim bir monitör ihtiyacım var. (Duvara monte edeceğim ve arada bir şeyler izleyip ekran takibi yapacağım için 27" uygun olur diye düşündüm. Tavsiyelere açığım)

Anakartımda saglam bir wifi (5gz frekans evde mevcut) ve bluetooth desteği olması gerekiyor. Çevre bileşenlerim kablosuz olucak oyunlarda verimli olur mu bilmiyorum ama kablosuz klavye mouse kullanmayi planliyorum.

Oyunlar full grafik olsun 150 fps alayım gibi bir derdim yok.
Ancak hız takıntım var samsung evo 970 evo ssd ler ilgimi çekiyor ama bu ssd ye benzer bir performansta ssd de olabilir.

AMD işlemci ve Nvidia ekran kartı kombinasyonu olabilir.

Kasanın görüntüsü çok önemli değil yerde durucak. ( Beyaz/Gri olursa eşimin de hoşuna gidebilir :D ) Power suply sorun çıkarmasın yeter OC ile işim de yok.

12 yıllık bir bilgisayarım var hatta daha fazla da olabilir. Babamların evinde halen aktif kullanılıyor. Gigabayt anakart ve thermaltake Power suply var içinde tık demedi bu zamana kadar. (Kalitenin gözünü seveyim).

Malum piyasa şartları sizin yönlendirmeniz ile satın alım yapmak istiyorum. Yönlendirmenizi bekliyorum. Belki youtube sisteminiz buna benzer bir sey olabilir.

BÜTÇE : 7.000 TL - 10.000 TL

Çok bir aciliyetim yok tavsiyeniz ile hareket edicem. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum.

Not: monitörü kullanacağım yerin fotoğrafını ekledim.

@Abdullah Hacıgül

İyi çalışmalar.
@Abdullah Hacıgül @cagan_32

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Öncelikle selamlar,
Bütçeniz isteklerinize göre az kalıyor şuan ki piyasada. ETH'nin fırlaması ile stokta ekran kartı kalmadı. Bu da fiyatların uçmasına sebep oldu. Beklemenizi öneririm.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
@Abdullah Hacıgül çok yoğun forumda çok aktif olamıyor işlerinden dolayı isterseniz forum olarak yardımcı olabiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyaz kasa olursa eşimin hoşuna gidebilir demişsiniz
nzxt h510
corsair 4000d/4000d airflow
modellerini öneririm ikinci önerideki kasa biraz büyük bunu göz önüne alarak tercih edin

Son düzenleme:

OzanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ozan DÜZEN
Aslında 1050 Ekran kartı bile ihtiyacımı karşılar ama sonuç olarak ücret ödeyeceğiz günümüz şartlarında değer mi değmez mi bilemiyorum bu nedenle sizin değerli fikirlerinize danışmak istedim.

Acelem yok gerekirse beklerim. Bu tarz sorunlardan dolayı da @Abdullah Hacıgül den destek almak istedim.

Dostum kasa için nzxt markasını donanımarsivi kanali sayesinde tanıdım ürünlerini çok güzelmiş. Ancak fiyat kırmam gerekirse ilk kasadan kırmayı planlıyorum. Doğru mudur ?
@sami şahin @5x_d4emon

Son düzenleme:
Top Bottom