Neler Yeni

Yardım Merhaba almanyadan bisiklet

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Almanyada tanidik birisi var bisikleti onlarin evlerine sipariş edeceğim o da turkiyeye kargolasa kargo ucreti tam olarak ne kadar tutar birde gumrukte sorun olurmu ? Sifir paketli haliyle gonderecek 17kg

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
gümrükte vergi kitlerler kargo+güümrük tr satış fiyatına gelir bisiklet nedir ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gümrükte vergi kitlerler kargo+güümrük tr satış fiyatına gelir bisiklet nedir ?
Tr de satilsa keşkede tr de alsak

Yt tues uncaged 11 öhlins süspansiyonlu olan model

Almanyada alacaklar kişiler kargo olarak bana kargolayacaklar öyle duşunduk normalde gelip giden aile var ama onlarda yaşli 17 kilo bisikleti sağdan sola taşimalarini istemem havalimaninda

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Tr de satilsa keşkede tr de alsak

Yt tues uncaged 11 öhlins süspansiyonlu olan model

Almanyada alacaklar kişiler kargo olarak bana kargolayacaklar öyle duşunduk normalde gelip giden aile var ama onlarda yaşli 17 kilo bisikleti sağdan sola taşimalarini istemem havalimaninda
5500 sterlin falan diyor hocam TRde benzede setleri kullanan bisikletler bu paraya bulunmaz hocam ama vergi+kargo ile 10k euro bandına gelir gibi düşünüyorum ama daha düşükte çıkabilir ama yinede o banda yakın çıkacaktır

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
5500 sterlin falan diyor hocam TRde benzede setleri kullanan bisikletler bu paraya bulunmaz hocam ama vergi+kargo ile 10k euro bandına gelir gibi düşünüyorum ama daha düşükte çıkabilir ama yinede o banda yakın çıkacaktır
Turkiyede hic öhlins kullanan gormedim zatende olmadi bir tane tirci ile anlaşacağım tanidik adam çok etraftada iletişim yok

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Turkiyede hic öhlins kullanan gormedim zatende olmadi bir tane tirci ile anlaşacağım tanidik adam çok etraftada iletişim yok
kendi kabininde getirebilirse vergiden kaçırabilir gibi almanyada kurupta gönderirler ise bir şekilde geçirilir gibime geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bırakın öhlins'i trek kullanmak bile lüx kalıyor benim bianchi shape var hibrit tarzı o bile insanlara çok pahalı bir bisikletmiş gibi geliyor her yer tourney set dolu bende mtb almak istiyorum fakat ekonomi el vermiyor

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
kendi kabininde getirebilirse vergiden kaçırabilir gibi almanyada kurupta gönderirler ise bir şekilde geçirilir gibime geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bırakın öhlins'i trek kullanmak bile lüx kalıyor benim bianchi shape var hibrit tarzı o bile insanlara çok pahalı bir bisikletmiş gibi geliyor her yer tourney set dolu bende mtb almak istiyorum fakat ekonomi el vermiyor
Umarım alabilirsin dostum ekonomi el versede ülkenin durumu izin vermiyor büyük ihtimalle bike işi yattı benim burak uzun bisikletini satarsa grip2 kit getirtip o bisiklete takarım söyliyeceği fiyatda önemli şu elimdeki bisikletler satilsada iletişime geçsem bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom