Neler Yeni

Merhaba Arkadaşlar Bir Sorum Olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun GÜNEŞ
Bütçe
11000
Arkadaşlar Merhaba Ben kardeşime bir Bilgisayar toplamak istiyorum kardeşim genellikle çok iyi sistem gerektirmeyen oyunlar oynuyor Yani Roblox Minecraft vs. En en fazla pubg mobile oynar diye tahmin ediyorum bu yüzden size danıştım. Yani en fazla 10.000₺ hani biraz fazla aşabilirim bütçeyi bu fiyatlara ortalama bir ürün çıkarmı ve aynı zamandada bende Excel Winword gibi masaüstü uygulamaları kullanacağım. Tavsiyelerinize açığım kendim biraz uğraştım itopyadan ama fazla anlamadığım için pek güvenemedim hazırladığım sisteme🙂
Şimdiden Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Direkt 5 6 bin liraya 5600gli bir apu toplasan da yeterli olur bence. İstersen yardımcı olabilirim. Fakat hazır sistem almak daha hızlı olur muhtemelen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun GÜNEŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt 5 6 bin liraya 5600gli bir apu toplasan da yeterli olur bence. İstersen yardımcı olabilirim. Fakat hazır sistem almak daha hızlı olur muhtemelen.
Evet onlarda yeterli olacaktır dediğin gibi ancak ben en azından içinde bir ekran kartı olsun istiyorum çünkü ileriye doğru hem yoğun bir kullanım olabilir veya Kardeşimin yaşı ilerledikçe farklı oyunlar oynamak isteyecektir bende almışken iyi bir sistem olsun istiyorum Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
R5 5600G işlemci 2500 TL

Gigabyte B450 Anakart 1400 TL

Goodram IRDM 8x2 16 GB DDR4 3600 Mhz Ram 440 TL

Kingston NV2 500 GB M2 Nvme SSD 600 TL

550W Kasa + PSU 800 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

5600 G apusu kardeşinizi çok uzun süreler idare edecektir. eğer illa ekran kartı olsun derseniz hazır sistemler şuan daha uyguna geliyor olması lazım ben hazır sistemlere şuanlık aşina değilim bir süredir yoktum. Arkadaşlar atacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun GÜNEŞ
R5 5600G işlemci 2500 TL

Gigabyte B450 Anakart 1400 TL

Goodram IRDM 8x2 16 GB DDR4 3600 Mhz Ram 440 TL

Kingston NV2 500 GB M2 Nvme SSD 600 TL

550W Kasa + PSU 800 TL

5600 G apusu kardeşinizi çok uzun süreler idare edecektir. eğer illa ekran kartı olsun derseniz hazır sistemler şuan daha uyguna geliyor olması lazım ben hazır sistemlere şuanlık aşina değilim bir süredir yoktum. Arkadaşlar atacaktır
Teşekkürler önerini değerlendireceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan

Bu da 5600G'nin ekran kartsız performansı. yine bir bakarsınız diye atıyorum

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
Arkadaşlar Merhaba Ben kardeşime bir Bilgisayar toplamak istiyorum kardeşim genellikle çok iyi sistem gerektirmeyen oyunlar oynuyor Yani Roblox Minecraft vs. En en fazla PUBG mobile oynar diye tahmin ediyorum bu yüzden size danıştım. Yani en fazla 10.000₺ hani biraz fazla aşabilirim bütçeyi bu fiyatlara ortalama bir ürün çıkarmı ve aynı zamandada bende Excel Winword gibi masaüstü uygulamaları kullanacağım. Tavsiyelerinize açığım kendim biraz uğraştım itopyadan ama fazla anlamadığım için pek güvenemedim hazırladığım sisteme🙂
Şimdiden Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun GÜNEŞ

Gaming 6600 olan sistemi az önce bilmeden bende itopyada toplamışım bu hazır sistem oluyor demi gerçekten ben pek işin içinde değilim teşekkürler Gaming 6600 aklıma oldukça yattı

Gaming 6600 olan sistemi az önce bilmeden bende itopyada toplamışım bu hazır sistem oluyor demi gerçekten ben pek işin içinde değilim teşekkürler Gaming 6600 aklıma oldukça yattı
Birde iki sorum olacak bu sistemde işlemci soğutucusu veya kasa fanı bulunmamakta yanında bunlar gönderiliyormu eklememmi gerekiyor. Bir diğer sorum ise bu İnternet sitesi güvenilir mi kargo sistemi güvenilir mi? eğer daha önce alışveriş yaptıysanız yardımcı olursanız sevinirim 🙂

Son düzenleme:

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın

Birde iki sorum olacak bu sistemde işlemci soğutucusu veya kasa fanı bulunmamakta yanında bunlar gönderiliyormu eklememmi gerekiyor. Bir diğer sorum ise bu İnternet sitesi güvenilir mi kargo sistemi güvenilir mi? eğer daha önce alışveriş yaptıysanız yardımcı olursanız sevinirim 🙂
hocam benim pc gaming genden ve güvenilir bir korkunuz olmasın itopyada satılan sistemin kasa ve psu kötü benim attığımın daha kaliteli parçaları

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun GÜNEŞ
hocam benim pc gaming genden ve güvenilir bir korkunuz olmasın itopyada satılan sistemin kasa ve psu kötü benim attığımın daha kaliteli parçaları
YouTube de birkaç video izledim evet dediğin gibi sistemler beğenilmekte, tekrardan soruyorum ama işlemci soğutucusu ve Kasa fanı yanında vermektelermi yoksa ayrıca almamı gerekmekte Teşekkürler

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun GÜNEŞ
Tek işlemci ve Anakart farkı var sanırım yani Intel çok ısınıyor diye duymuştum doğrusu Birde AMD daha güncel değilmi kusura bakma bilmediğim için soruyorum 🥲

Birde sorumdada olduğu gibi hem masaüstü uygulamaları kullanacağım yani Excel Winword ve farklı programlar olabilir hem oyun hemde bu pek fazla yormaz değilmi teşekkürler kafamda net bir plan oluştu artık

Top Bottom