Tavsiye isterken bütçe de belirtirseniz buradaki arkadaşlar daha hızlı yardımcı olurlar.Arkadaşlar merhaba monitör alacağım karar veremedim MSI optik markasından Uzak dur diyorlar sizin önerileriniz var mı
Valla bende dün bu saatlerde konu açmıştım bununla ilgili.ASUS TUF VG27AQL1A ile MSI Optix MAG274QRF arasında kalmıştım.Bir kaç saat önce MSI olarak sipariş verdim.Gaming.gen'de ASUS modelin bir alt klasmanı indirimli bulunmakta lâkin monitörler için yazdıkları iade/değişim standartları beni işkillendirdiğinden dolayı MSI aldım amazondan.Arkadaşlar merhaba monitör alacağım karar veremedim MSI optik markasından Uzak dur diyorlar sizin önerileriniz var mı
En iyisini yapmışsınız.Valla bende dün bu saatlerde konu açmıştım bununla ilgili.ASUS TUF VG27AQL1A ile MSI Optix MAG274QRF arasında kalmıştım.Bir kaç saat önce MSI olarak sipariş verdim.Gaming.gen'de ASUS modelin bir alt klasmanı indirimli bulunmakta lâkin monitörler için yazdıkları iade/değişim standartları beni işkillendirdiğinden dolayı MSI aldım amazondan.
Yani bahsi geçen site monitör açılması durumunda iade kabul etmiyor. Monitörü açmadan da ölü piksel olup olmadığını ya da ışık sızması olup olmadığını bilemeyeceğimiz için...Keza öyle bir durum dahilinde de ASUS servisine gidecek oradan onay gelecek ona göre değişim veya iade sağlıyorlarmış. ASUS servisinde internette çok fazla şikayeti olduğunu gördüm.1 aydan önce ürününe ulaşabilen yok gibi duruyor. Bu yüzden amazona yönelip verdim siparişi artık. Beklemedeyim.En iyisini yapmışsınız.
İade konusun da Amazon harika.
Digerleri gibi ahiret soruları ya da şartları yok.
Satın al arkana yaslan![]()
Güzel günler de kullanınYani bahsi geçen site monitör açılması durumunda iade kabul etmiyor. Monitörü açmadan da ölü piksel olup olmadığını ya da ışık sızması olup olmadığını bilemeyeceğimiz için...Keza öyle bir durum dahilinde de ASUS servisine gidecek oradan onay gelecek ona göre değişim veya iade sağlıyorlarmış. ASUS servisinde internette çok fazla şikayeti olduğunu gördüm.1 aydan önce ürününe ulaşabilen yok gibi duruyor. Bu yüzden amazona yönelip verdim siparişi artık. Beklemedeyim.
Sıkıntısız çıkarsa umarım. Teşekkür ederim.Güzel günler de kullanın![]()