Neler Yeni

Merhaba arkadaşlar PC aldım sıra monitörde

Umut 123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umut tunç
Arkadaşlar merhaba monitör alacağım karar veremedim MSI optik markasından Uzak dur diyorlar sizin önerileriniz var mı

ARDELENO

80+ Bronze
Gaming gen asus tuf IPSi yapıştır çabuk ihtiyacına göre 27 inç yada 23.8 inç

Zann Esu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak YENİPAZARLI
Arkadaşlar merhaba monitör alacağım karar veremedim MSI optik markasından Uzak dur diyorlar sizin önerileriniz var mı
Valla bende dün bu saatlerde konu açmıştım bununla ilgili.ASUS TUF VG27AQL1A ile MSI Optix MAG274QRF arasında kalmıştım.Bir kaç saat önce MSI olarak sipariş verdim.Gaming.gen'de ASUS modelin bir alt klasmanı indirimli bulunmakta lâkin monitörler için yazdıkları iade/değişim standartları beni işkillendirdiğinden dolayı MSI aldım amazondan.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gaming gen tr de Asus tuf vg249q var 144hz ips 24 inç daha iyisi yok hemen al onu. Bende bugün aldım

Kadir_1987

80+ Silver
Valla bende dün bu saatlerde konu açmıştım bununla ilgili.ASUS TUF VG27AQL1A ile MSI Optix MAG274QRF arasında kalmıştım.Bir kaç saat önce MSI olarak sipariş verdim.Gaming.gen'de ASUS modelin bir alt klasmanı indirimli bulunmakta lâkin monitörler için yazdıkları iade/değişim standartları beni işkillendirdiğinden dolayı MSI aldım amazondan.
En iyisini yapmışsınız.
İade konusun da Amazon harika.
Digerleri gibi ahiret soruları ya da şartları yok.
Satın al arkana yaslan ;)

Zann Esu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak YENİPAZARLI
En iyisini yapmışsınız.
İade konusun da Amazon harika.
Digerleri gibi ahiret soruları ya da şartları yok.
Satın al arkana yaslan ;)
Yani bahsi geçen site monitör açılması durumunda iade kabul etmiyor. Monitörü açmadan da ölü piksel olup olmadığını ya da ışık sızması olup olmadığını bilemeyeceğimiz için...Keza öyle bir durum dahilinde de ASUS servisine gidecek oradan onay gelecek ona göre değişim veya iade sağlıyorlarmış. ASUS servisinde internette çok fazla şikayeti olduğunu gördüm.1 aydan önce ürününe ulaşabilen yok gibi duruyor. Bu yüzden amazona yönelip verdim siparişi artık. Beklemedeyim.

Kadir_1987

80+ Silver
Yani bahsi geçen site monitör açılması durumunda iade kabul etmiyor. Monitörü açmadan da ölü piksel olup olmadığını ya da ışık sızması olup olmadığını bilemeyeceğimiz için...Keza öyle bir durum dahilinde de ASUS servisine gidecek oradan onay gelecek ona göre değişim veya iade sağlıyorlarmış. ASUS servisinde internette çok fazla şikayeti olduğunu gördüm.1 aydan önce ürününe ulaşabilen yok gibi duruyor. Bu yüzden amazona yönelip verdim siparişi artık. Beklemedeyim.
Güzel günler de kullanın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,524
Üyeler
168,308
Son üye
tolgakd
Top Bottom