Tamamdır kursu araştıracağım çok teşekkürlerYouTube'da eğitim videoları var kanka, oralardan başlayabilirsin. Baktın yeterli gelmiyor ve içine sinmiyor o zaman udemy'den kurs alırsın.
kanka fklanguage diye bir kanal var oraya bak orası eminim güzel anlatıyordur.Tamamdır kursu araştıracağım çok teşekkürler
hocam aslında ücretsiz uygulamalar var bunlarla yabancı dil öğrenmek basit günde ne kadar bakman gerektiğni söylüyor önce öğretiyor sonra sorular soruyor örneğin DUALİNGO diye bir uygulama var öneririmArkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi Almanca öğrenmek istiyorum sıfırdan nasıl bir yol izlemeliyim nerden başlamalıyım
yani şuanda okumadığım için vaktimi buna ayırabilirimEn iyi Almanca öğrenmenin yolu dil kursuna gitmek gidemicem diyorsan evde öğreneceksin
.hocam
hocam aslında ücretsiz uygulamalar var bunlarla yabancı dil öğrenmek basit günde ne kadar bakman gerektiğni söylüyor önce öğretiyor sonra sorular soruyor örneğin DUALİNGO diye bir uygulama var öneririm
yazdığımı düşün derim hocamyani şuanda okumadığım için vaktimi buna ayırabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
evde öğreneceğim ama nasıl başlasam bilemedim
hocam çok teşekkür ederim hepinizin yazdıklarını tek tek deneyeceğim araştıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazdığımı düşün derim hocam