Merhaba arkadaşlar sıfırdan Almanca öğrenmek istiyorum

Arda_09

80+
Reaksiyon skoru
170
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi Almanca öğrenmek istiyorum sıfırdan nasıl bir yol izlemeliyim nerden başlamalıyım

YouTube'da eğitim videoları var kanka, oralardan başlayabilirsin. Baktın yeterli gelmiyor ve içine sinmiyor o zaman udemy'den kurs alırsın.

hocam
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi Almanca öğrenmek istiyorum sıfırdan nasıl bir yol izlemeliyim nerden başlamalıyım
hocam aslında ücretsiz uygulamalar var bunlarla yabancı dil öğrenmek basit günde ne kadar bakman gerektiğni söylüyor önce öğretiyor sonra sorular soruyor örneğin DUALİNGO diye bir uygulama var öneririm

En iyi Almanca öğrenmenin yolu dil kursuna gitmek gidemicem diyorsan evde öğreneceksin

En iyi Almanca öğrenmenin yolu dil kursuna gitmek gidemicem diyorsan evde öğreneceksin
yani şuanda okumadığım için vaktimi buna ayırabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evde öğreneceğim ama nasıl başlasam bilemedim

hocam

hocam aslında ücretsiz uygulamalar var bunlarla yabancı dil öğrenmek basit günde ne kadar bakman gerektiğni söylüyor önce öğretiyor sonra sorular soruyor örneğin DUALİNGO diye bir uygulama var öneririm
.

yani şuanda okumadığım için vaktimi buna ayırabilirim

evde öğreneceğim ama nasıl başlasam bilemedim
yazdığımı düşün derim hocam

Basitçe öğrenebileceğin bir dil değil, artikeller gibi başlı başına kendine özgü bir konusu var İngilizce veya Türkçe'ye göre. Ben kurs'a gitmenizi tavsiye ederim.

Geri