Neler Yeni

Çözüldü✓ Merhaba bilgisayarımı satmak istiyorum tahmini ne kadara gider

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayhan
Eski fiyatları görüceksiniz şuan bu piyasada ne kadar eder
1701945541343.png
1701945559258.png
ram 4 adet bu arada toplam 32 gb
1701945599873.png

1701945614399.png

1701945637356.png

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Şimdi sen bu fiyatlara bakınca pc'nin 20bin edeceğini falan düşünüyorsundur. Bana kalsa 14-15'den fazla etmez. He sen bunu 15e koysan ben yinede almazdım ben zaten 12'ye 5600ü 6700 lü veya 6600xt li sistem toplayabilirim.

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
psu fiyatına ekran kartı mı desem ekran kartı fiyatına psu mu desem. özlenen günler

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
ssd 700 cpu 2K soğutucu 700 ram 400 ekran kartı (tahmini) 5,5K psu 2,5K kasa 1K anakart 2,5K gibi sıraladım tamamı ile tahmini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci ve sıvı soğutucudan kalmadığı için fiyatları çok ucuk bunlara ne kadar değer biçmem gerek bilmiyorum bu ikisi hariç sıfır toplamaya kalksan bu sistemi şuan 25k yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci ve sıvı soğutucudan kalmadığı için fiyatları çok ucuk bunlara ne kadar değer biçmem gerek bilmiyorum bu ikisi hariç sıfır toplamaya kalksan bu sistemi şuan 25k yapıyor
üstüne üstelik hepsinin garantisi daha duruyor

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf

üstüne üstelik hepsinin garantisi daha duruyor
25K mümkün değil 15,5K ila 16,5K arası gider gibi. çünkü psu kaliteli anakart kaliteli bunlar bir tık fiyatını şişirir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
25K mümkün değil 15,5K ila 16,5K arası gider gibi. çünkü psu kaliteli anakart kaliteli bunlar bir tık fiyatını şişirir.
internetten en ucuz fiyatlarını yazdığımda sıfır işlemci ve soğutucu hariç 25k yapıyor 5k sını kırsak 20k benim kalımda bunu komple 30k ya satabilirmiyim çünkü parçalar o kadar uyumlu ki şuanki 30k ya almaya çalıştığın bir sistem parçaları uyumsuzlukla boğuşuyor

internetten en ucuz fiyatlarını yazdığımda sıfır işlemci ve soğutucu hariç 25k yapıyor 5k sını kırsak 20k benim kalımda bunu komple 30k ya satabilirmiyim çünkü parçalar o kadar uyumlu ki şuanki 30k ya almaya çalıştığın bir sistem parçaları uyumsuzlukla boğuşuyor
demek istediğim 30k sistemlerde ekran kartı yüksek anakartı işlemcisi depolama alanı soğutması çöp

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
peki 25Kya VOK friday 3 sistemde rtx 4070 ekran kartlı ryzen 7000 nesil 1tb ssdli sistem verdiklerini biliyormusun? hazır sistemlerle kapışman gerekiyor. çünkü alınmaz hani adam 3060ti hazır sistem buldu diyelim 15K'ya senin sistemine 20-25K verir mi? vermez. tek tek fiyat toplarsan yanılırsın. farazi sallıyorum bende gideyim gencer gamingten hazır sitem alayım tek tek fiyat vererek satayım. hazır sistem hali 17K ama tek tek toplarsam 23K tutuyor. olur mu öyle saçma bir şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayhan
peki 25Kya VOK friday 3 sistemde rtx 4070 ekran kartlı ryzen 7000 neslinden sistem verdiklerini biliyormusun? hazır sistemlerle kapışman gerekiyor. çünkü alınmaz hani adam 3060ti hazır sistem buldu diyelim 15K'ya senin sistemine 20-25K verir mi? vermez. tek tek fiyat toplarsan yanılırsın. farazi sallıyorum bende gideyim gencer gamingten hazır sitem alayım tek tek fiyat vererek satayım. hazır sistem hali 17K ama tek tek toplarsam 23K tutuyor. olur mu öyle saçma bir şey.
bana link at o sistemin

ssd 700 mü ciddi olamazsın
o trol belli

bu sistemden daha iyi sistem düşüyor piyasaya ama sınırlı stokta ve her gün her saniye bulunmuyor dediğin sistemler

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
bana link at o sistemin

o trol belli
yok trollük falan yok. farketmiyor brom stok aniden bitmesi millette bekliyor almak için niye senden alsınki? mantıklı düşünün biraz. siz uçuyorsunuz ikinci elde. hani akakçe epey gibi sitelerdeki fiyatlar tek tek satmanız durumunda iş yapıyor. sistem olarak vereyim dediğinizde mağazların hazır sistemlerinizle kapışmanız gerekiyor. link istemişsin al buyur doya doya izle brom.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ayhan
yok trollük falan yok. farketmiyor brom stok aniden bitmesi millette bekliyor almak için niye senden alsınki? mantıklı düşünün biraz. siz uçuyorsunuz ikinci elde. hani akakçe epey gibi sitelerdeki fiyatlar tek tek satmanız durumunda iş yapıyor. sistem olarak vereyim dediğinizde mağazların hazır sistemlerinizle kapışmanız gerekiyor. link istemişsin al buyur doya doya izle brom.
46k ?

yukarıda yazdığım gibi bu abdullah gibi kişilerin sınırlı stokta çıkardığı sistemler bunları beklesende bile alman çok zor çünkü senin gibi bekleyen milyon tane insan var

Top Bottom