Değmez çok pahalı. her şey dahil 60K isekanka kasa toplam 60 degil 33 34 olması lazm monitor fln ekstra kulaklık far e mouse 33 34 k ya degermi sence
peki bana monitor önere bilirmisin 2 k4070 superli sisteme 5klık monitör ne hocam 1080p değil 2klazım min 8 k şart
işlemci ve anakart olarak degiştirdim daha mantıklı görünmeye başladı tşk ler önerin için peki bu sisteme hangi monitörü almalıyımhmm knkm bence işlemcini i5 13600kf ekran kartını rtx4070s 12gb h610 anakart şu anlık 16gb ram yeterli 1tblik m2 ssd yeterli böyle bir sistem sıvı soğutucu 120lik ztn 45k TL civarı monitöre 5k ayırırsan ve geri kalan 10k ile klavye mouse kulaklığını çok rahat alır ve arttırırsın bence klavyeye 1-2k arası kulaklığa 2k mousea 1k 55k ya güzel bir sistem toplarsın 5k ile de ufak tefek değişikliler yaparsın
ekran kartın mutlaka 4070 gibi bir kart olsun arkadaş üstte 2k monitör alınması noktasında bende düşünüyorunmpeki bana monitor önere bilirmisin 2 k
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlemci ve anakart olarak degiştirdim daha mantıklı görünmeye başladı tşk ler önerin için peki bu sisteme hangi monitörü almalıyım
rica ederim evet doğru bana jeton bir tık geç düştü axaxaxaxöbürtülü darbogaz yapıyormus tşkler kanka
ekran kartının bit hızı o hocam onun bir önemi yokbide kanka bir şey sorcam bu rtx4070 12 gb DDR 6 olanı ddr5 e uygunmu dur bunda yardımcı olrmsn fazla sistem bilgim yokta
Keyif yapabileceğiniz güzel bir sistem attım.bide kanka bir şey sorcam bu rtx4070 12 gb DDR 6 olanı ddr5 e uygunmu dur bunda yardımcı olrmsn fazla sistem bilgim yokta
ekran kartı ile normal ram farklı ancak rtx 4070 12gb çok iyibide kanka bir şey sorcam bu rtx4070 12 gb DDR 6 olanı ddr5 e uygunmu dur bunda yardımcı olrmsn fazla sistem bilgim yokta