Neler Yeni

Merhaba Covid testim pozitif.

İperion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ferdi Atıl
Merhaba Covid testim pozitif çıktı.Yarın karantinam biticek.
Tekrar test olmam gerekli mi ailem gidip olmamı istiyor ne yapmalıyım.

QRuder

80+ Silver
geçmiş olsun, zahmet olacak kardeşim kendini düşünme aileni düşün git yaptır. Onlara bişey olursa vicdan azabı çekme diye diyorum, nasıl kaptın bu arada bi fikrin varmı şimdi benim gibi hiç korona olmamış insanlar merak ediyo ne yaptın nerede yakalandın acaba diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ben 2defa oldum ilki kötü geçti tat ve koku kaybettim ve bir günde çok halsizdim giç gücüm yoktu geçmiş olsun bence test yaptır
geçmiş olsun, zahmet olacak kardeşim kendini düşünme aileni düşün git yaptır. Onlara bişey olursa vicdan azabı çekme diye diyorum, nasıl kaptın bu arada bi fikrin varmı şimdi benim gibi hiç korona olmamış insanlar merak ediyo ne yaptın nerede yakalandın acaba diye

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sağlık çalışanı değilsen yaptırmana gerek yok aslında. Süre bittiğinde otomatik risksiz oluyorsun.
Bunun yanında virüs 10.günde bulaşıcılığı bitiyor.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Merhaba Covid testim pozitif çıktı.Yarın karantinam biticek.
Tekrar test olmam gerekli mi ailem gidip olmamı istiyor ne yapmalıyım.
Geçmiş olsun. Ben is yerinde çalışırken yaklaşık 3 ay önce corona testim pozitif 7 gün karantina raporu verdiler. 7 günü doldurduğumda tekrar test olmaya gittiğimde artık sen temizsin test olmana gerek yok dedi doktorlar. Ben yoğun bi işte çalıştığım ve hala ağrılarım olduğu için test olmakta direttim ve sonunda test oldum. Testim tekrar pozitif çıktı ama nasıl bi kafadaysa artık çok bilmiş yöneticilerimiz bana rapor vermediler sağlık ocaklarına hastaneleri arayıp rapor almam gerektiğini söyledim vermediler. Son çare olarak pozitif çıktığım hastaneye gittiğimde bi hanım doktor bana "artık devlete zarar veriyorsun sürekli test yaptırıp rapor isteyemezsin sana karşı yapabileceğimiz bi sey yok, iyi günler. Pozitif olman bisey değiştirmiyor istediğin gibi gezebilirsin, zaten senin karantinan bitmesine rağmen nasıl test aldılar anlamadim." cevabıyla karşılaştım ve is yerimden 7 günü yıllık iznimde kesmelerini talep ettim. Yani sistem muhtemelen değişmemiştir bilmis kişilere göre senin karantinan bittikten sonra istediğin zaman çıkıp gezebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,666
Üyeler
159,377
Son üye
onedayyy
Top Bottom