Şuan karantinamın 12. Günü bende covid oldum. İlk başlarda yoğun baş ağrısı ve halsizlik olarak başladı, belirti hissettmemden 10 dk sonra yakın bir arkadaşımın testinin pozitif olduğunu öğrendim ve bende gidip test verdim. Sonuç pozitif çıktı. O pozitif arkadaşımla yaklaşık 15 kişi aynı ortamda bulunmuştuk ama sadece bana bulaştı hiçbir yakın temasa girmeden. İlk 5-6 gün zor geçiyor tabi bağışıklığın iyi ise çok hafif de geçirebilirsin. Benim ilk 5 gün şiddetli baş ağrım ve halsizliğim/kas ağrım oldu. Sırtım ve belim çok ağrıdı. Filyasyon ekibi bol bol şu içmemi falan söyledi sanada tavsiye ederim. Onun dışında ben çok ağır geçirmedim öksürük ve ateş hiç olmadı. Şuan 12. Gün ve belirti kalmadı diyebilirim. Eğer koku duyun hala gitmediyse kahve koklamanı tavsiye ederim banada korona geçiren bir yakınım demişti (nereden duyduğunu bilmiyorum) ilk günler küçük bi kavanozun içindeki kahveyi falan kokladım oyuzden koku kaybım az oldu belki seninde işine yarar. Umarım hafif atlatırsın. Geçmiş olsun