Çözüldü✓ Merhaba internet hızım 40mb ancak 4mb ile indirme yapabiliyorum normal mi?

Jreq

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba başlıkta da yazdığım gibi wifi dan gelen internet hızım 40mb ancak indirme yapmak istediğimde heryerde telefon bilgisayar kablolu kablosuz hepsinde indirme hızı 4 mb biraz garibime geldi çünkü kablolu en azından kablosuzdan 1 mb farketse ama tamamen aynı alıyorlar bu normal mi 40 ken 4 ile indirmesi yoksa biryerde bir sınırlama mı var .
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba başlıkta da yazdığım gibi wifi dan gelen internet hızım 40mb ancak indirme yapmak istediğimde heryerde telefon bilgisayar kablolu kablosuz hepsinde indirme hızı 4 mb biraz garibime geldi çünkü kablolu en azından kablosuzdan 1 mb farketse ama tamamen aynı alıyorlar bu normal mi 40 ken 4 ile indirmesi yoksa biryerde bir sınırlama mı var .
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
40mbit olmadığına eminmisin

40 mbps internetin varsa zaten saniyede 4 mbit bir indirme alırsın. Ben 100 mbps kullanıyorum saniyede 9-11 mbit indiriyor.

Kuzenim 100mb interneti var direk 100mb indiriyor onun için garip geldi bende alamam mı 40mb direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hız testinde 40mb çıkıyor
Ee tamam işte doğru 4mb olmalı

steamden indirirken gönder kral

yanlış bir şey yok kuzeninde 100 varsa o da 10 civarı ile indiriyordur.

Kuzenın senı trollemıs 100 mbps hızla 100 ındırme hızı alamassın max alacagı10-11 falan

Kuzenın senı trollemıs 100 mbps hızla 100 ındırme hızı alamassın max alacagı10-11 falan
Kendim test ettim hız testi ve indirme aynı çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış bir şey yok kuzeninde 100 varsa o da 10 civarı ile indiriyo
40 ı böl 8 e 5 biraz kayıp varsa normal oluru bu
Anladım teşekkür ederim sorun yok yâni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,897
Üyeler
174,936