Kasa marka modelKasamı mat beyaz renge boyamak istiyorum boya tavsiyeniz var mıdır? Ayrica kasamin kac mm sıvı soğutma destekledigini nasıl öğrenebilirim?
Tam bilmiyorum arastirdigimda stokları yok izoly nin 3xblue fanlı 460w psu bi kasasıKasa marka model
İzoly miTam bilmiyorum arastirdigimda stokları yok izoly nin 3xblue fanlı 460w psu bi kasası
Deli misiniz hocam mat beyaz renk ne bileyim de üstüne grafiti benzeri birşeyler yaparsanız daha iyi olur sanki bide kasanın marka modelini atın uygun bir sıvı soğutma atayımKasamı mat beyaz renge boyamak istiyorum boya tavsiyeniz var mıdır? Ayrica kasamin kac mm sıvı soğutma destekledigini nasıl öğrenebilirim?
Yepİzoly mi
Dışı şekil dursun bari beBende casperin 2012 kasası var buna bişeyler boyayım ya banada önerir misiniz
Deli misiniz hocam mat beyaz renk ne bileyim de üstüne grafiti benzeri birşeyler yaparsanız daha iyi olur sanki bide kasanın marka modelini atın uygun bir sıvı soğutma
Peki sıvı sogutmayı nasil almalıyım fotoğraf atabilirimEn kral boyayı alsan da zımparasız yaparsan boya atar. Akçalı boya kullan
Zimpara yaparım sıkıntı yokEn kral boyayı alsan da zımparasız yaparsan boya atar. Akçalı boya kullan
Ama sıvı soğutma ne olacak onu bilmiyorum fotoğraf atabilirimMesaj otomatik birleştirildi:
Zimpara yaparım sıkıntı yok
İzoly bi kasa modelini bilmiyorum 460w psu ve 3tsne mavi fan varDeli misiniz hocam mat beyaz renk ne bileyim de üstüne grafiti benzeri birşeyler yaparsanız daha iyi olur sanki bide kasanın marka modelini atın uygun bir sıvı soğutma atayım
Gerçekten çok açıklayıcı oldu fotoğraf atarmisiniz üst mesh yeriniMesaj otomatik birleştirildi:
Zimpara yaparım sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama sıvı soğutma ne olacak onu bilmiyorum fotoğraf atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İzoly bi kasa modelini bilmiyorum 460w psu ve 3tsne mavi fan var