Neler Yeni

Merhaba oyunda cpu kullanımı %100 ile %70 dönüyor.

ForDark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Aktaş
Anakart: asus h310m r2.0
Ekran kartı: 1050ti
işlemci : i3 9100
Ram: kingston 2x 8gb 3200 mhz
Oyundayken bazen cok ani fps düşüşü yaşıyorum ve işlemciye bu kadar yük binmesine anlam vermedim çok hakim olduğum bir konu değil fakat bir sorun varmış gibi geliyor ekran kartı driveri güncel windows güncel
Oyun içi daha aktif grafiklerde bazen fps daha da düşebiliyor.
Konu ile ilgili bilgisi olan var mı yoksa değerler normal mi ben mi pimpirikli davranıyorum
(furmark testi yaptım değerler gayet normal gözüküyordu.)
1696005676335.png
1696006029548.png

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Batuhan KELEKÇİ
Anakart: asus h310m r2.0
Ekran kartı: 1050ti
işlemci : i3 9100
Ram: kingston 2x 8gb 3200 mhz
Oyundayken bazen cok ani fps düşüşü yaşıyorum ve işlemciye bu kadar yük binmesine anlam vermedim çok hakim olduğum bir konu değil fakat bir sorun varmış gibi geliyor ekran kartı driveri güncel windows güncel
Oyun içi daha aktif grafiklerde bazen fps daha da düşebiliyor.
Konu ile ilgili bilgisi olan var mı yoksa değerler normal mi ben mi pimpirikli davranıyorum
(furmark testi yaptım değerler gayet normal gözüküyordu.)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bazı oyunlar işlemciye daha çok yüklenir bazıları ekran kartına bu sebepten olabilir.
Diğer teknik detaylar hakkında benimde bir bilgim yok. Üstadlarım gelir yardım ederler.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,780
İsim
Emre siyah
bi ihtimal virus bulaşmış olabilir bir diğer ihtimal de işlemci artık yetmiyordur bir ihtimalde de işlemci bazlı oyunlar oynuyorsundur

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
bi ihtimal virus bulaşmış olabilir bir diğer ihtimal de işlemci artık yetmiyordur bir ihtimalde de işlemci bazlı oyunlar oynuyorsundur
bir ihtimal de ekran kartını beslemeye çalışıp hem de arka planda farklı şeyleri çalıştırıyordur

ForDark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc yeni format attım her hangi bir program yada crack kullanmadı virüs bulaşma ihtimali yok gibi
bir ihtimal de ekran kartını beslemeye çalışıp hem de arka planda farklı şeyleri çalıştırıyordur
ekstra hiç bir program yüklemedim windowsun arka plan uygulamalarının hepsini kapattım
Bazı oyunlar işlemciye daha çok yüklenir bazıları ekran kartına bu sebepten olabilir.
Diğer teknik detaylar hakkında benimde bir bilgim yok. Üstadlarım gelir yardım ederler.
İşlemcinin büyük bir kısmını lost ark oynadığım oyun kullanıyor zaten fakat arkdaslarımla bu değerleri kıyasladığımda hem sıcaklık olarak hem fps olarak hem de işlemci kullanımı açısından daha kötü değerler alıyorum
kıyasladığım işlemci ryzen 5 3600 ekran kartı da 1060
Arkadasımın sistemin de işlemci %40 %50 olurken bende %100e çıkması beni şüphelendiriyor

Bthn_Klkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Batuhan KELEKÇİ
İşlemcinin büyük bir kısmını lost ark oynadığım oyun kullanıyor zaten fakat arkdaslarımla bu değerleri kıyasladığımda hem sıcaklık olarak hem fps olarak hem de işlemci kullanımı açısından daha kötü değerler alıyorum
Arkadasımın sistemin de işlemci %40 %50 olurken bende %100e çıkması beni şüphelendiriyor
Bilemiyorum valla o zaman. Teknik bir sıkıntı olabilir belki.

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
Pc yeni format attım her hangi bir program yada crack kullanmadı virüs bulaşma ihtimali yok gibi

ekstra hiç bir program yüklemedim windowsun arka plan uygulamalarının hepsini kapattım

darboğaz olabilir mi

Top Bottom