merhabalar 320 gb hhd

Reaksiyon skoru
8
merhabalar

Mikrobox MU32 320 GB 2.5" USB 2.0 Taşınabilir Disk jızlı olurmu bi ssd olmayacağını biliyorum ama 2. depolama olarak kullanmak istiyorum oynlar çok geç açılırmı ?​

Taşınabilir diskler oyun için değil fotoğraf videolar-iş çalışmaları için vardır. Ve çok geç açılır üstüne böyle taşınabilir diskleri oyun niyetine kullanacağınıza 7200 rpm HDD bakın daha iyi.(Eğer bütçeniz kısıtlıysa.)

HDD olduğu sürece geç açılır

320 gb hdd:
Merhaba, ruzgardelen123 kardeşim. buyur dinliyorum

ssd ye gore barız bi fark olacak ama alınabilir

Herkesin ssd alma imkanı yok lütfen ona göre yorum yapın.
Soruya gelirsek taşınabilir diskinizin içini açabilirseniz içerisinde 2.5inç harddisk olduğunu görürsünüz. Bunu da normal harddisk ssd bağlar gibi kasanıza bağlarsanız oyun depolama olarak kullanabilirsiniz. Açmak istediğiniz oyunların açılması biraz daha uzun sürebilir. Tabi uzundan kastım dakikalar saatler değil. SSD ile 10 saniyede açılacak oyun o harddisk ile 1 dakikada açılır. Bu durum size performans kaybı yaşatmaz tabi eğer harddisk bozuk değilse.

Herkesin ssd alma imkanı yok lütfen ona göre yorum yapın.
Soruya gelirsek taşınabilir diskinizin içini açabilirseniz içerisinde 2.5inç harddisk olduğunu görürsünüz. Bunu da normal harddisk ssd bağlar gibi kasanıza bağlarsanız oyun depolama olarak kullanabilirsiniz. Açmak istediğiniz oyunların açılması biraz daha uzun sürebilir. Tabi uzundan kastım dakikalar saatler değil. SSD ile 10 saniyede açılacak oyun o harddisk ile 1 dakikada açılır. Bu durum size performans kaybı yaşatmaz tabi eğer harddisk bozuk değilse.
320 gb HDD:
Merhaba, ruzgardelen123 kardeşim. buyur dinliyorum

ssd ye gore barız bi fark olacak ama alınabilir
.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

depolama olarak kullanacaksın ve yeterlidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler