Neler Yeni

F/p güncel ssd tavsiye. (Harici veya windows)

BabaVoss7

80+ Silver
Bütçe
5000
Ssd ustası arkadaşlarımız var aramızda biliyorum😅
Pc de dahili olarak
Windows olarak daha hızlı olduğu için ana olarak bunu kullanıryorum
Adata XPG SX8100 512GB 3500/2400MB

Sadece oyunlar içinde bunu kullanıyorum. Hızları düşük olsada gayet yetiyor
Kioxia Exceria NVMe 1TB 1700MB-1600MB

taşınabilir minimal ve hızlı bir depolama istediğim için m2 ssd kutusu aldım. 10gbps destekli yani 1000-1100 mb/s bana yeter gibi.
Sizce pcye sağlam bi dramli ssd almak ve çıkan bir tb ssdyi depolama harici yapmakmı mantıklı yoksa
Direkt harici ssd için önereleceğiniz bir ssd varmı. Sadece ssd için 2 3k para vermek saçma geliyor şahsen. 1500mb s ile 5000mb ssdler saçma bi şekilde benzer fiyatta. Gibi
Kioxia dan depolama sağlam ve uzun ömürlü olurmu onuda bilmiyorum. Çok sık değilsede aksiyon kamerası ve dron görüntüleri depolamada kullanıcam.

1 veya f p olacaksa 2 tb ssd önerilerinizi bekliyorum. Sağlam uzun ömürlü ve hızlı güncel olmalı fiyat 5k ya kadar gidebilir.
Yada yine 1-2 tb sadece depolama için ucuz bişeylerde olabilir. Bunda ne kadar ucuz o kadr iyi Ssd teknolojisinden anlamıyorum da.
Teşekkürler

catsped

80+ Bronze
3500 civarına Kingston KC300 veya Kingston Renegade var 1 TB olarak. 5500 civarına bu iki ürünün 2 TB halini alabilirsin ama indirim beklemen gerek çünkü bizim ülkenin esnafı ahlaksız olduğundan olduğu fiyattan satmak yerine üzerine kâr koyup o şekilde satılmasını bekliyorlar satılmazsa indirim diye normal fiyata çekiyorlar

Top Bottom