Hangi oyunlarin var suan ona gore önerelim50 TL ye oyun önerebilirmisinniz steamdan olursa sevinirim 5 6 tane onerebilirseniz sevinirim
doom 2016Hangi oyunlarin var suan ona gore önerelim
Witcher serisi Batman arkham serisi bunlar benim gözümde ucuz oyunlar arasında en iyileridoom 2016
dying light1
bunlar var yeni yeni oyun oynamaya başladımda
bunlar sıkmaz değilmi ya hemen sıkalan bir ınsanımWitcher serisi Batman arkham serisi bunlar benim gözümde ucuz oyunlar arasında en iyileri
Ne gibi oyunlar oynadigini bilmiyorumki ne tür sevdiğini oyun oynayarak karar vereceksin. Mesela ben strateji oyunu hic sevmem daha cok aksiyon dolu atlamali oyunlari severim ve batman bana göreydi. Sen belki strateji oyunlari seviyorsundur ve sakin oynamayi seviyorsundur ve batman sevmezsinbunlar sıkmaz değilmi ya hemen sıkalan bir ınsanım
Metro serisi50 TL ye oyun önerebilirmisinniz steamdan olursa sevinirim 5 6 tane onerebilirseniz sevinirim
vardı ama çok sevmedimDostum ben düşük bütçede Xbox Game Pass almanı öneririm. Evet oyunlara sahip olmak ayrı bir şey ama Game Pass de apayrı bir güzellik. Nimet yani.
Hizmeti mi sevmedin? İçinde geli gibi güzel oyunlar var. 50 TL'ye alacağın oyunlardansa Game Pass daha iyi.vardı ama çok sevmedim
oyunların ba<ılarını indirdim ama pek sarmadı oyüzde birde xbox game passde çok çökme yaşıyordumHizmeti mi sevmedin? İçinde geli gibi güzel oyunlar var. 50 TL'ye alacağın oyunlardansa Game Pass daha iyi.