- Bütçe
- 1500
merhabalar ben yakın zaman rx6650xt nitro+oc gaming ekran kartını alcamda bunun yanında power suppyl alcamda hangi power supply alsam karasızım
bu power supply alsam iyi mi? sizce
dostum bana işlemci felanda söyle ona gör önerimmerhabalar ben yakın zaman rx6650xt nitro+oc gaming ekran kartını alcamda bunun yanında power suppyl alcamda hangi power supply alsam karasızım
Gameforce GF600 600W 80+ Bronz Sertifikalı Güç Kaynağı
bide ekran kartı aldığımda benim şuanki power supply 550 80 bronze rampage bu ekran kartını aldığımda yetermi yoksa bu power supply almalımıyım
ama 225 W Ekran Kartı 65 W Ryzen İşlemcinde Varsa Sorun Çıkmazmerhabalar ben yakın zaman rx6650xt nitro+oc gaming ekran kartını alcamda bunun yanında power suppyl alcamda hangi power supply alsam karasızım
bide ekran kartı aldığımda benim şuanki power supply 550 80 bronze rampage bu ekran kartını aldığımda yetermi yoksa bu power supply almalımıyım
ve bu güç kaynağı kötü alınmazmerhabalar ben yakın zaman rx6650xt nitro+oc gaming ekran kartını alcamda bunun yanında power suppyl alcamda hangi power supply alsam karasızım
işlemcim amd ryyzen 1600dostum bana işlemci felanda söyle ona gör önerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
a
ama 225 W Ekran Kartı 65 W Ryzen İşlemcinde Varsa Sorun Çıkmaz
ve bu güç kaynağı kötü alınmaz
dostum bana işlemci felanda söyle ona gör önerim
a
ama 225 W Ekran Kartı 65 W Ryzen İşlemcinde Varsa Sorun Çıkmaz
ve bu güç kaynağı kötü alınmaz
tamam 550 yeter ama 50 w almaya getrek yok tabi iyiyse psuişlemcim amd ryyzen 1600
bide birşeyt sorcam ben rx6650xt oc nitro gaming alcamda işlemcimde sorun olurmu acaba yeni işlemci alana kadar bide bende şuan 550w +80 bronze var rx6650xt alsam yetermi işlemcim amd ryzen 1600404 Sayfa Bulunamadı! - Banayeni
Aradığınız sayfa Banayeni’de bulunmuyor. Diğer sayfalarımıza göz atabilir, Banayeni güvencesiyle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.www.banayeni.com
PWR-THERMALTAKE 600W PSU (BULK) GÜÇ KAYNAĞI - PttAVM.com - 2024
PWR-THERMALTAKE 600W PSU (BULK) GÃà KAYNAÄI ve aradıÄın yüzlerce farklı ürün çeÅitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye baÅla! - 2024www.pttavm.com
Cooler Master Elite V4 600 W MPE-6001-ACABN-EU Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master Elite V4 600 W MPE-6001-ACABN-EU Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master Elite V4 600 W MPE-6001-ACABN-EU Power Supply özelliklerini incele, 7.404,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1600 darbogaz yapar olmazbide birşeyt sorcam ben rx6650xt oc nitro gaming alcamda işlemcimde sorun olurmu acaba yeni işlemci alana kadar bide bende şuan 550w +80 bronze var rx6650xt alsam yetermi işlemcim amd ryzen 1600
max 1660 süper takarsın1600 darbogaz yapar olmaz
peki idare eder mi? csgo felan oynatırımı şuanki ekran kartım gt1030 da ekran kartı alcam dediğim gibi rx6650xt idare etmezmi hiç bir oyunda1600 darbogaz yapar olmaz
6600XT 135W çeken bir kart, 6650XT de en fazla 170W çeksin yine rahat rahat yeter.peki idare eder mi? csgo felan oynatırımı şuanki ekran kartım gt1030 da ekran kartı alcam dediğim gibi rx6650xt idare etmezmi hiç bir oyunda
peki power supply yetermi ne kadar alana kadar power supply acaba 550 +80bronze benim rampage onda idare eder mi? acaba
teşekkür ederim peki csgo da ve valo böyle oyunlarda dar boğaz yaparmı acaba6600XT 135W çeken bir kart, 6650XT de en fazla 170W çeksin yine rahat rahat yeter.
6600XT 135W çeken bir kart, 6650XT de en fazla 170W çeksin yine rahat rahat yeter.
Neredeyse her oyunda darboğaz olur. İlerde işlemci değişir diyorsan idare edilir sorun olmaz.teşekkür ederim peki csgo da ve valo böyle oyunlarda dar boğaz yaparmı acaba
Neredeyse her oyunda darboğaz olur. İlerde işlemci değişir diyorsan idare edilir sorun olmaz.
peki darboğaz sisteme sıkıntı çıkartırmıNeredeyse her oyunda darboğaz olur. İlerde işlemci değişir diyorsan idare edilir sorun olmaz.
Hayır.peki darboğaz sisteme sıkıntı çıkartırmı
yardımınız için teşekkür ederim artık içimde bir uhte kalmıyacak rx665xt alcaktım power supplyden korkuyordum yetermi diye bide işlemcidenHayır.
rx6650xt ve işlemcim amd ryzen 1600 ve power supply 550 80+bronze var umarım yeterHayır.