Merhabalar bilgisayarı nereden toplayabilirim?

GARENUMUT

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar ben ilk defa bilgisayar alıcam ve taksitle alıcam eger stogu bitmezse donanım arşivin yayınladıgı game garaj prime s32yi alıcam ama stogu biterse nereden alıcagımı bilmiyorum normalde itopyadan filan alıcaktım ama bugün karşıma çıkan şikayeten sonra güvenim sarsıldı ve game garaj ile ilgilide bir şey gördüm sizce bilgisayar alırken nerden almalıyım nerde daha iyi kutuya koyuyorlar nerenin garantisi daha beni aydınlatırsanız sevinirim.

Merhabalar ben ilk defa bilgisayar alıcam ve taksitle alıcam eger stogu bitmezse donanım arşivin yayınladıgı game garaj prime s32yi alıcam ama stogu biterse nereden alıcagımı bilmiyorum normalde itopyadan filan alıcaktım ama bugün karşıma çıkan şikayeten sonra güvenim sarsıldı ve game garaj ile ilgilide bir şey gördüm sizce bilgisayar alırken nerden almalıyım nerde daha iyi kutuya koyuyorlar nerenin garantisi daha beni aydınlatırsanız sevinirim.
Önemli parçaları Amazon dan almanı tavsiye ederim. Hem vade farksız taksit avantajı var hem de sıkıntı olması durumunda iade süreçleri daha güvenilir.
Toplayacağın zaman buradan sana fikir verirler neyi nereden alman gerektiğini

bütçe ve istediğin parçaları belirtirsen yardımcı oluruz,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,328
Üyeler
192,685
Son üye
IrResistibLe
Geri