Neler Yeni

Merhabalar Güzel PC Aldım Topladım, Toplamaz Olaydım. Yardıma İhtiyacım Var.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
AV her zaman işe yaramayabiliyor. Virüs bulaşması için bir internet ağına bağlı olman yeterli.

2060S ile 9400F nin %100 görme sebebi ayarları low a mı çektiniz misal PUBG de?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci için normal değil!
Hocam bence normal bazı oyunlarda işlemci %100 kullanıma ulaşabiliyor virüs olma ihtimali de var CPU çalıştıran

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İhsan Aktaş
Kaç derece oluyor onu söyle
Servise gitmeden önce hiç bakmadım biz programlar yükleriz demişlerdi bayadır serviste işte bilmiyorum ki kaç derece olduğunu

Hocam bence normal bazı oyunlarda işlemci %100 kullanıma ulaşabiliyor virüs olma ihtimali de var CPU çalıştıran
İlk servisinde format atmışlar ama hala aynı bakalım ne olacak anlayamadım biryerden başka şeylerede girmiyorum indirmiyoru sadece oyunlar falan var hadi bakalım

T.P.G.

80+ Titanium
9400F o kadar güçsüz değil. 3500X ile eşit. Ayarları lowa almadıysa olamaz.

İşlemcim evet sadece işlemcim %100 oluyor. Steam hesbaımda PUBG var satın almıştım indirip denerim geliğinde servisten
Şimdi hangi oyunda %100 oluyor işlemci? Önemli olan bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İhsan Aktaş
9400F o kadar güçsüz değil. 3500X ile eşit. Ayarları lowa almadıysa olamaz.

Şimdi hangi oyunda %100 oluyor işlemci? Önemli olan bu.
Yazmıştım konu açıklamasına da. Fivem, Csgo ve Conqueror Blade diye oyun oynuyorum haricinde Valorant falan daha oynamadım pung hiç oynamadım ,nba 2k20 oyunumda var. Originde de battlefield 1,5 ve fifa20 var onları bile daha oynamadım

T.P.G.

80+ Titanium
Yazmıştım konu açıklamasına da. Fivem, Csgo ve Conqueror Blade diye oyun oynuyorum haricinde Valorant falan daha oynamadım pung hiç oynamadım ,nba 2k20 oyunumda var. Originde de battlefield 1,5 ve fifa20 var onları bile daha oynamadım
Baya garip bir durum virüs yoksa benim fikirler bitti.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Hangi program la sıcaklıklara baktın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İhsan Aktaş
3500x ile eşit olabilir evet çok güçlüü benim gibi 2-3 arkadaşım da kullanıyor ona göre hepimiz yeni PC aldık zaten hepimizin benzer markalardan benzer ürünler aldık

Hangi program la sıcaklıklara baktın
Bakmadım diyorum hocam ama ilk vatana gidip geldiğinde cpu-z yüklemişlerdi 2. servisinde ne olcak bilmiyorum 24 gündür 2. servisinde. Biz yapamazsak göndeririz kendi servisine demişlerdi yok bilgisayarım 1 aydır yok.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
3500x ile eşit olabilir evet çok güçlüü benim gibi 2-3 arkadaşım da kullanıyor ona göre hepimiz yeni PC aldık zaten hepimizin benzer markalardan benzer ürünler aldık

Bakmadım diyorum hocam ama ilk vatana gidip geldiğinde cpu-z yüklemişlerdi 2. servisinde ne olcak bilmiyorum 24 gündür 2. servisinde. Biz yapamazsak göndeririz kendi servisine demişlerdi yok bilgisayarım 1 aydır yok.
Hocam ozaman %100 kullandığına nerden baktınız ve ısınıyor dediniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İhsan Aktaş
Hocam ozaman %100 kullandığına nerden baktınız ve ısınıyor dediniz?
Isınması zaten belli şu şekilde. Kasa çok ısınıyor kasanın kendisi ateş gibi oluyor arkası hele dokunulmayacak şekilde. Öyle ısınıyor ki oda bile direk olarak ısınıyor. Hiç oyunları kapatmadığım sürece o ısı inmiyor oyunlaır kapatıp anca 1-2 saate soğuyor. Bacağımı deyddiriyorum camına bacağım bile yanıyor. Görev yöneticinden baktım işlemci kullanımı bu 3 oyunda da %100ç

Diğer oyunlarda var işte pubg falan denemedim yakında başka oyunlarda alcam originde de battlefield 1,5 ve fifa 20 var onlarıda daha oynayıp denemedim

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Isınması zaten belli şu şekilde. Kasa çok ısınıyor kasanın kendisi ateş gibi oluyor arkası hele dokunulmayacak şekilde. Öyle ısınıyor ki oda bile direk olarak ısınıyor. Hiç oyunları kapatmadığım sürece o ısı inmiyor oyunlaır kapatıp anca 1-2 saate soğuyor. Bacağımı deyddiriyorum camına bacağım bile yanıyor. Görev yöneticinden baktım işlemci kullanımı bu 3 oyunda da %100ç

Diğer oyunlarda var işte PUBG falan denemedim yakında başka oyunlarda alcam originde de battlefield 1,5 ve fifa 20 var onlarıda daha oynayıp denemedim
Normal değil virüs girmiş olabilir crack oyun yuklediysen

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İhsan Aktaş
Normal değil virüs girmiş olabilir crack oyun yuklediysen
Asla hocam crackla işim olmaz yüklemedim saydığım oyunlar kendi paramla aldım pu pc bana 15.000 tl civarı tuttu o kadar bilgisayara verip orjinal oyun alacak param zaten var

Top Bottom