Neler Yeni

Merhabalar klavye sipariş edicem öneri verebilir misiniz

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Merhaba arkadaşlar benim switchden aradıklarım hafif tok ses aşırı clicky olmayacak bide hafif bir switch olması lazım rekabetçi oyunlar oynadığım için ağır switch hoşuma gitmiyor.Benim bulduğum 4 klavye var hangisini önerirsiniz veya bu fiyat bandında başka bir öneriniz var mıdır ?
Bide sahibindenden aula f75 leobog reaper switch olabilir.
Bu 3 opsiyondan biri veya bütçem maximum 3k ne önerirsiniz.

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E-yooso z94 kullanıyorum. Aşırı memnunum
Hocam özür dilerim ama benim sorduklarımla e yoosonun switchleri ve kalitesi arasında tonlarca fark var.Bendede zamanında e yooso vardı hoşuma gitmiyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla freygasma yazcaktım ama zamanında çok uğraştırdım diye atmayayım dedim :D Şimdi kesin alcam kartım döndü sadece bu 3nün arasında kaldım.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,095
İsim
Emir
Hocam özür dilerim ama benim sorduklarımla e yoosonun switchleri ve kalitesi arasında tonlarca fark var.Bendede zamanında e yooso vardı hoşuma gitmiyordu.

Valla freygasma yazcaktım ama zamanında çok uğraştırdım diye atmayayım dedim :D Şimdi kesin alcam kartım döndü sadece bu 3nün arasında kaldım.

Aula cidden f/p acisindan cok iyi fakat 1500 1600lere bulursan.Bence 3k ya custom klavye dizilse daha iyi olabilir.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Aula cidden f/p acisindan cok iyi fakat 1500 1600lere bulursan.Bence 3k ya custom klavye dizilse daha iyi olabilir.
Evet bende sahibinden piyasasına baktım.Satıcıların hiçbiri param güvendeyle satış yapmıyor beyaz rengi için ondan auladan galiba ümidi kesicem normalde 3kya dediğiniz gibi custom klavye olabilirdi ama elimde kasa yok işte kasa olsa belki farklı switch alırım felan ama kasa olmadığı için bir şey yapamıyorum.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
Evet bende sahibinden piyasasına baktım.Satıcıların hiçbiri param güvendeyle satış yapmıyor beyaz rengi için ondan auladan galiba ümidi kesicem normalde 3kya dediğiniz gibi custom klavye olabilirdi ama elimde kasa yok işte kasa olsa belki farklı switch alırım felan ama kasa olmadığı için bir şey yapamıyorum.
https://shop.connectgame.com.tr/pro...vyesi-rgb-dream-switch-hotswap-pbt-tus-takimi Hocam bedava fiyatı var ama garanti konusu sıkıntı. Artık güvenip güvenmemek size kalıyor. Ürün gelir ama bir şey olursa ulaşması zor oluyormuş.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
https://shop.connectgame.com.tr/pro...vyesi-rgb-dream-switch-hotswap-pbt-tus-takimi Hocam bedava fiyatı var ama garanti konusu sıkıntı. Artık güvenip güvenmemek size kalıyor. Ürün gelir ama bir şey olursa ulaşması zor oluyormuş.
Hocam galiba o olayları düzelmiş öyle bir duyum aldım ama bu hafif bir switch mi acaba ? bende mmd princess vardı ondan hafifse veya aynı ağırlıktaysa düşünebilirim ben daha çok hafif bir switch arıyorum çünkü draculaya o yüzden biraz daha yakınım bunun ağırlığı kendi sitesinde 55+-10gr yazıyor biraz ağır galiba

Yoksa bu klavye hem ucuz hemde dream switchi bir ara freygasm hocamla konuşuyorduk en iyisi bu demiştik ama stoğunu bulamamıştık dream switch hala aklımın bir köşesinde bekliyor :D

En iyisi sabah ben son bir kez daha konuyu yükselteyim freygasm hocamda son bir mesaj yazsın sipariş edeyim.

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Akko 5075b shine through aldım arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
mershadow
Akko 5075b shine through aldım arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim
yellow cream pro v3 Operating Force: 50 ± 10gf imiş. 40gf OmniPoint switch kullanmaya başladıktan sonra 45gf switchin(mx speed silver) çok sert olduğunu farkettim. 50gf nasıldır acaba ?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
yellow cream pro v3 Operating Force: 50 ± 10gf imiş. 40gf OmniPoint switch kullanmaya başladıktan sonra 45gf switchin(mx speed silver) çok sert olduğunu farkettim. 50gf nasıldır acaba ?
Hocam siz daha hafife geçtiğiniz için öyle gelmiştir yoksa bence 45gf gayet ideal ben mmd princess kullandim gayet güzeldi bundan önceki gateron black olduğu için aşırı hafif geldi sizde 40tan 45e geçtiniz diye öyle geliyordur.buyuk ihtimalle 40gfdende 50gfye geçerseniz baya ağır hissedebilirsiniz ama tabi ben bu konularda çok bilgi sahibi değilim en iyi bilen kişi freygasm hocamdir ondan tam bilgi alabilirsiniz müsaitse

Top Bottom